
Συνταγές
Ταλιατέλες με πικάντικη σάλτσα από λουκάνικα
Ταλιατέλες με πικάντικη σάλτσα από λουκάνικα
Σοφρίτο μοσχάρι με ξίδι βαλσαμικό και πάπρικα
Ένα υπέροχο πιάτο με τρυφερό μοσχάρι μαγειρεμένο με έντονα αρώματα από σκόρδο
Μπράουνις με παγωτό καϊμάκι και βατόμουρα
Μπράουνις και παγωτό είναι από τα πιο αγαπημένα, γλυκά “ζευγάρια”. Το Παγωτό
Κέικ με κρέπες, κρέμα και ζελέ από μύρτιλα!!
Ένα ξεχωριστό γλύκισμα που συνδυάζει τις κρέπες με πλούσια Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση
Κοτόπουλο με ανανά
Κλασικό της ασιατικής κουζίνας, αυτό το φαγητό γνώρισε μεγάλες δόξες στην Ελλάδα στη δεκαετία του ’90.
Cupcakes σοκολάτας
45 λεπτά Χρόνος Εκτέλεσης
12 Μερίδα/ες
Για τα cupcakes
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς. Βουτυροαλευρώνουμε 12 φορμάκια ή βάζουμε τα ειδικά χαρτάκια για cupcakes.
Τάρτα αμυγδάλου με κρέμα λευκής σοκολάτας
45 λεπτά Χρόνος Εκτέλεσης
Οικογενειακή Μερίδα/ες
Μέθοδος Εκτέλεσης
Για την τάρτα
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς. Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ με το φτερό. Χτυπάμε στη χαμηλή ταχύτητα για
Κοτόπουλο με μπαχαρικά
45 λεπτά Χρόνος Εκτέλεσης
6-8 Μερίδα/ες
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πιπεριές. Γενικά δεν χρειάζεται να είναι πολύ ψιλοκομμένα γιατί θα χτυπηθούν όλα μαζί στο μπλέντερ.
Κέικ με κανέλα και κάστανα
30 λεπτά Χρόνος Εκτέλεσης
8-10 Μερίδα/ες
Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Στο μίξερ μας χρησιμοποιώντας το σύρμα αναμειγνύουμε τη ρικότα, το βουτυρόγαλα, τη ζάχαρη, 50 γρ. από το βούτυρο και τον κρόκο αυγού μέχρι να
Ζεστή σαλάτα με ρεβίθια, ταχίνι και λιαστή ντομάτα
Ζεστή σαλάτα με ρεβίθια, ταχίνι και λιαστή ντομάτα απο τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.
Μερίδες: 4
Χρόνος προετοιμασίας: 20'
Χρόνος μαγειρέματος: 50'
Έτοιμο σε: 1:10 '
Χρόνος αναμονής: 8 ώρες