Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021
Ροή ΜΜΕ 22 Φεβρουαρίου 2021

Η Μάνδρου για τα ανήλικα θύματα της υπόθεσης Λιγνάδη – «Τα παιδιά μάνα και πατέρα δεν είχανε;»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τους γονείς των ανήλικων θυμάτων που καταγγέλλουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, εγκάλεσε η δημοσιογράφος του Σκάι Ιωάννα Μάνδρου.

«Τα παιδιά αυτά που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, μάνα πατέρα δεν είχανε;», είπε η κ. Μάνδρου αναφερόμενη στα παιδιά που έχουν καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Στην επισήμανση των δημοσιογράφων ότι τα περισσότερα παιδιά ήταν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, η κ. Μάνδρου διαφώνησε λέγοντας «όχι, αυτά που έχουν καταγγείλει δεν είναι καθόλου προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες που κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού».

Το πλυντήριο ξεκίνησε
«Τα παιδιά αυτα που βρισκόταν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτα που υφίσταντο,δεν είχαν γονείς;».
Έχω πάθει σοκ,με τη Μάνδρου.
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κλείσουν τα στόματα όταν «ξαφνικά» μπαινουν,αυτή τη στιγμή,τέτοια ερωτήματα pic.twitter.com/BnqnW2RuZM

— Marka1 (@Marka149133376) February 22, 2021

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 42 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin