Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021
Οικονομία 14 Σεπτεμβρίου 2021

To Koλωνάκι ζωντανεύει εμπορικά ξανά – Ποια η πορεία της κτηματαγοράς (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Oδοιπορικό στο κέντρο της Αθήνας όπου σιγά σιγά ξαναζωντανεύουν οι εμπορικοί δρόμοι Τσακάλωφ και Βαλαωρίτου πραγματοποίησε η ΕΡΤ. Για τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στην κτηματαγορά μίλησε ο Θέμης Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-real Estates.

«Πλέον βλέπουμε σιγά – σιγά ότι ανοίγουν νέες επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας και στο Κολωνάκι. Στη Βαλαωρίτου, εν μέσω lockdown είχαν κλείσει τρία καταστήματα. Εδώ και έξι μήνες έχουν ανοίξει δύο νέες επιχειρήσεις», δήλωσε ο κ. Μπάκας.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-real «τα ακίνητα που ήταν προς ενοικίαση ή πώληση στους εμπορικούς δρόμους μέχρι και το Νοέμβριο του 2020 ήταν συνολικά ογδόντα. Πλέον έχει μειωθεί η διαθεσιμότητα περίπου 10% και διατίθενται πλέον εβδομήντα δύο ακίνητα».

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο κ. Μπάκας δήλωσε ότι η εικόνα της κτηματαγοράς αλλάζει. «Βλέπουμε πολλούς ανθρώπους να επιχειρούν πλέον. Όταν βλέπουμε σε δημοφιλείς εμπορικούς δρόμους τα ξενοίκιαστα μαγαζιά σιγά σιγά να γεμίζουν, αυτό σημαίνει ότι και το ευρύτερο κέντρο θα έχει και πάλι πνοή».

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Κυρίτση / ΕΡΤ 

www.ertnews.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 49 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin