Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021
Lifestyle 24 Σεπτεμβρίου 2021

Αντζελίνα Τζολί: Κέρδισε το δικαστήριο για τον Αμπελώνα στη Γαλλία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αντζελίνα Τζολί: Κέρδισε το δικαστήριο για τον Αμπελώνα στη Γαλλία

Η Αντζελίνα Τζολί γνώρισε την πρώτη της μικρή νίκη στην πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του People, η ηθοποιός κατάφερε τελικά να διεκδικήσει τον έλεγχο των μετοχών της από το οινοποιείο, που μοιράζεται με τον Μπραντ Πιτ. Φυσικά, τον ρόλο της έπαιξε και η απομάκρυνση του δικαστή Τζον Άουντερκιρκ, ο οποίος τελικά, αποδείχθηκε πως ευνοούσε τον Μπραντ Πιτ, αφού είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.

Το δικαστήριο αυτή την φορά, έκρινε πως είναι ελεύθερη να πουλήσει τις μετοχές της. Η αρχική αξία του διάσημου Château Miraval στην Γαλλία ανερχόταν στα 164 εκατ. δολάρια και το ζευγάρι το αγόρασε το 2014, ενώ πραγματοποίησε εκεί και τον γάμο του.

Οι δυο τους είχαν μοιράσει τις μετοχές, με το 60% να ανήκει στον Μπραντ Πιτ και το υπόλοιπο 40% στη σύζυγό του. Στην συνέχεια όμως, ο ίδιος μεταβίβασε ένα ακόμα 10% στην Τζολί, προκειμένου να είναι ισότιμοι ιδιοκτήτες.

Αν και είχαν θέσει ως όρο ο ένας να ζητήσει την άδεια του άλλου, σε περίπτωση που θέλει να το πουλήσει, λίγο μετά τον χωρισμό τους, η Αντζελίνα Τζολί προσπάθησε να το κάνει, χωρίς πρώτα να ενημερώσει τον Μπραντ Πιτ. Μάλιστα, ο ίδιος είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να αγοράσει τις μετοχές της, προκειμένου να μην εμπλακεί κάποιος τρίτος στο οινοποιείο, για το οποίο ο ίδιος είχε εργαστεί τόσο σκληρά.

Το δικαστήριο του Λούξεμπουργκ, όπου κατέφυγε ο Μπραντ, δεν της επέτρεψε τελικά να πουλήσει τις μετοχές της, καθώς η τιμή του ενός ευρώ, που έθεσε η ηθοποιός για τις μετοχές της, θεωρήθηκε εξευτελιστική.

Τελικά, ο επιμένων νικά, όπως απέδειξε η Αντζελίνα Τζολί, αφού μπορεί πλέον να διαχειριστεί το μερίδιο από την πολυτελή τους βίλα, αλλά και την επιχείρηση κρασιού, όπως εκείνη θέλει.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 91 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin