Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019
Lifestyle 20 Δεκεμβρίου 2016

Βγήκαν τα μαχαίρια: Εδώ είναι Rising Star, δεν είναι Voice

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός φουντώνει, έπειτα και από τις θεαματικές επιδόσεις του The Voice

στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα "καρφιά" βροχή. Ο Κώστας Μακεδόνας, κριτής στο talent show του ΑΝΤ1, Rising Star ήταν ο πρώτος που αναφέρθηκε ζωντανά στο αντίπαλο show. Ο τραγουδιστής κλήθηκε να κρίνει τους δύο παίκτες, που είχαν σηκώσει τον τοίχο και ανέφερε: Εδώ δεν είναι μόνο η φωνή, είναι Rising Star και όχι Rising Voice, δεν έχει να κάνει μόνο με τη φωνή, έχει να κάνει με όλο το παρουσιαστικό

"Είναι υπέροχη η ενέργεια που βγάζετε, φαίνεται το πόσο καλά δεμένοι είστε. Επειδή εδώ δεν είναι μόνο η φωνή, είναι Rising Star και όχι Rising Voice, δεν έχει να κάνει μόνο με τη φωνή, έχει να κάνει με όλο το παρουσιαστικό" ανέφερε με εμφανές το καρφί στο The Voice, όπου οι κριτές πρέπει να επιλέξουν τον διαγωνιζόμενο βασιζόμενοι μόνο στη φωνή.

Το The Voice, προβάλλεται στον ΣΚΑΙ Τετάρτες και Πέμπτες, βρίσκεται ακόμη στην πρώτη φάση των blind auditions και ως εκ τούτου δεν ανταγωνίζεται ευθέως το Rising Star που προβάλλεται Κυριακή. Οι εντυπωσιακές όμως επιδόσεις της εκπομπής - την περασμένη εβδομάδα, ο ΣΚΑΙ έκοψε πρώτος το νήμα της τηλεθέασης στο σύνολο ημέρα, μόνο και μόνο χάρη στο The Voice - αλλά και η πιθανή μετακίνηση του show την Κυριακή, στη φάση των ζωντανών εμφανίσεων, φαίνεται πως προαναγγέλλουν μεγάλη τηλεοπτική "φαγωμάρα".

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ΑΝΤ1 ήταν εκείνος που έφερε πρώτος την διεθνές αυτό τηλεοπτικό φορμάτ και έχασε τα δικαιώματα του Voice, κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του. Επιπλέον, τόσο ο παρουσιαστής του Rising Star, Γιώργος Λιάγκας, όσο και οι δύο εκ των τεσσάρων κριτών, ήταν στην ομάδα του The Voice, στις δύο πρώτες σεζόν.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 647 φορές
Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo