Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021
Κοσμος 23 Φεβρουαρίου 2021

Για βιασμό κατηγορείται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Για βιασμό κατηγορείται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ Για βιασμό κατηγορείται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ Για βιασμό κατηγορείται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γάλλος ηθοποιός, 72 χρονών σήμερα, κατηγορείται ότι επιτέθηκε τον Αύγουστο του 2018 σε εικοσάχρονη, τότε, ηθοποιό μέσα στο σπίτι του, στο Παρίσι.

Μια πρώτη έρευνα για την κατηγορία του βιασμού είχε αρχικά απορριφθεί από τις αρχές λόγω έλλειψης στοιχείων· όπως είπαν δικαστικές πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο, η υπόθεση ξανάνοιξε και οδήγησε στο ν’ απαγγελθούν κατηγορίες τον περασμένο Δεκέμβρη. Ο δικηγόρος του ηθοποιού, που δεν κρατείται αλλά βρίσκεται υπό δικαστική επιτήρηση, είπε ότι ο Ντεπαρντιέ αρνείται κάθε σχετική κατηγορία.

Σύμφωνα με άλλη πηγή, η νεαρή ηθοποιός -που φέρεται ν’ ανήκει σε φιλική προς τον Ντεπαρντιέ οικογένεια- έκανε πρόβα μιας σκηνής θεατρικού έργου με τον εγκαλούμενο, αλλά, όπως η πηγή επεσήμανε, «δεν υπήρχε τίποτα το επαγγελματικό στη συνάντηση αυτή».

Η συνήγορος της μηνύτριας έκφρασε την ελπίδα να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της νεαρής γυναίκας καθώς θα εξελίσσεται δικαστικά η υπόθεση.

www.ert.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 63 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin