Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021
Κοσμος 14 Σεπτεμβρίου 2021

Apple: Η παρουσίαση του νέου iPhone-Live

Apple: Η παρουσίαση του νέου iPhone-Live Apple: Η παρουσίαση του νέου iPhone-Live Apple: Η παρουσίαση του νέου iPhone-Live
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η παρουσίαση του νέου iPhone-Live

Στις 20:00 ώρα Ελλάδας ξεκίνησε η καθιερωμένη φθινοπωρινή εκδήλωση της Apple, ο πυρήνας της οποίας είναι, όπως πάντα, η παρουσίαση του νέου iPhone. Κατά τα ειωθότα, θα υπάρξει ένα σόου, με κεντρικό οικοδεσπότη τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, τον Τιμ Κουκ, απευθείας από τα κεντρικά της Apple, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας. Μάλιστα, ο τίτλος της φετινής εκδήλωσης φέρει τον τίτλο «California Streaming», σαν μια παραλλαγή του πασίγνωστου φολκ-ροκ χιτ «California Dreamin’».

Ψίθυροι της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι το καινούργιο μοντέλο του εμβληματικού smartphone της Apple θα είναι σημαντικά πιο ακριβό από τις προηγούμενες γενιές. Ωστόσο, είναι πιθανόν ότι η φημολογία βάσει «διαρροών» για την τιμή του iPhone 13, είναι απλώς ένα επιπλέον τέχνασμα προκειμένου να ενταθεί η προσμονή εν όψει της παρουσίασης.

Δείτε live το event μέσω Apple ή YouTube

Βεβαίως, η παγκόσμια κρίση στην αγορά των μικροτσίπ και οι μεγάλες ελλείψεις που παρατηρούνται, επιβαρύνουν το κόστος κατασκευής των ηλεκτρονικών συσκευών. Όμως, δεν είναι βέβαιο ότι η Apple θα μετακυλήσει την διαφορά στους καταναλωτές.

I phone 14- Τι περιμένουμε 

Γενικώς, πάντως, δεν αναμένεται κάποια επαναστατική καινοτομία από αμιγώς τεχνικής άποψης. Αντ’ αυτής το πιθανότερο είναι ότι θα δούμε βελτιώσεις στα σημεία του τελευταίου μοντέλου, του iPhone 12. Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφορούν εικόνες από την πίσω όψη του iPhone 13, με τη «νησίδα» των φακών να δείχνει εντυπωσιακά μεγαλύτερη από ότι προηγουμένως.

Επίσης, ακούγεται ότι οι κορυφαίες εκδόσεις, δηλαδή το iPhone Pro Max θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία (κατά 20% σε σχέση με το iPhone 12 Pro Max), ενώ το απλό iPhone 13 και το iPhone 13 Pro θα έχουν και αυτά μπαταρίες με αυξημένη χωρητικότητα, κατά 10%.

Μολονότι η Apple έχει πάψει να είναι πρώτη σε πωλήσεις, η παρουσίαση του νέου iPhone παραμένει ένα από τα σημαντικότερα και πλέον πολυαναμενόμενα γεγονότα στον τομέα των καταναλωτικών συσκευών ψηφιακής τεχνολογίας και για όλο τον κόσμο. Εξάλλου, στη διάρκεια του 2020 περισσότεροι από 194 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη αγόρασαν ένα iPhone. Και χάρη στην επένδυσή τους, η Apple παρέμεινε η πιο «πολύτιμη» εταιρεία τεχνολογίας της υφηλίου, με κεφαλαιοποίηση που αγγίζει τα 2,5 τρισ. δολάρια. Από τα 274 εκ. των ετήσιων εσόδων της την περσινή χρονιά, τα μισά οφείλονται στο iPhone.

Πέραν του iPhone, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει την ανασχεδιασμένη σειρά Apple Watch Series 7 και τα βελτιωμένα ασύρματα ακουστικά AirPods, ενώ μικρότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η παρουσαση ενός νέου iPad Mini

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 56 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin