Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021
Ειδήσεις 14 Σεπτεμβρίου 2021

Το Ertflix έδωσε το παρών στη ΔΕΘ – Το νέο πρόγραμμα και οι καινούργιες τεχνολογικές υπηρεσίες (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για την παρουσία του Ertflix στην 85η ΔΕΘ, στο κτίριο 12 του υπουργείου Ψηφιακής Τεχνολογίας, τις σύγχρονες τεχνολογικές υπηρεσίες και το νέο πρόγραμμα μίλησαν στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας και Λειτουργίας της ΕΡΤ και ο Κωνσταντίνος Μπουρούνης, αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Προγράμματος.

«Σε έναν μοντέρνο χώρο, στο τεχνολογικό κομμάτι της ΔΕθ βρίσκεται το περίπτερο του Ertflix. Στον εντυπωσιακό χώρο, ο οποίος είναι είναι πολύ βελτιωμένος φέτος, μπορεί να δει και να απολαύσει κάποιος το προϊόν του Ertflix και τις νέες τεχνολογικές υπηρεσίες το οποίο προσδοκούμε να δώσουμε στο τηλεοπτικό κοινό τον επόμενο μήνα», δήλωσε ο κ. Βουγιουκλάκης.

«Ήδη έχουμε ξεκινήσει τις αποκλειστικές πρεμιέρες των νέων μας σειρών», ανέφερε στην εκπομπή ο Κωνσταντίνος Μπουρούνης, αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, ο οποίος έκανε αναφορά στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Βαρδιάνος στα Σπόρκα», το οποίο παρακολούθησαν 70.000 θεατές. «Ένας στους τέσσερις που μπήκε την Κυριακή στην πλατφόρμα παρακολούθησε το επεισόδιο μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του Ertflix», τόνισε ο κ. Μπουρούνης.

Σχολιάζοντας τις νέες τεχνολογίες που εγκαινιάζει το Ertflix ο κ. Βουγουκλάκης είπε ότι «η νέα πλατφόρμα συνεχούς ροής θα έχει τη δυνατότητα ελαφριάς εγγραφής. Επίσης, αν ξεκινήσεις να δεις μια ταινία από το κινητό σου και στη συνέχεια τη δεις από τον υπολογιστή σου ή τη μεγάλη οθόνη, θα συνεχίσει από εκεί που τη άφησες. Θα είναι μια πλήρως ανταγωνιστική πλατφόρμα, η οποία έχει κερδίσει μεγάλο μερίδιο στην ελληνική αγορά».

www.ertnews.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 44 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin