Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021
Ειδήσεις 21 Ιουλίου 2021

Στη Λέσβο την Παρασκευή η Σοφία Ζαχαράκη και ο Γιώργος Αμυράς

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη Λέσβο επισκέπτονται την Παρασκευή οι υφυπουργοί Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη και  Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Αμυράς.

Στις 8:30 το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφθούν το Εμβολιαστικό Κέντρο του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, ενώ αμέσως μετά θα συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη, τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη και τη Δ/ντρια της Δνσης Τουρισμού Βορείου Αιγαίου του Υπουργείου Τουρισμού.

Ακολούθως θα επισκεφθούν το Πάρκο του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και θα επιθεωρήσουν τις υπαίθριες ανασκαφικές θέσεις κατά μήκος του νέου αυτοκινητόδρομου Καλλονής- Σιγρίου.

Στις 12:30 θα επισκεφθούν το λιμάνι του Σιγρίου και το θαλάσσιο Πάρκο Νησιώπης με το ειδικό σκάφος με γυάλινο πυθμένα.

Στις 13:30 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη – ξενάγηση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, όπου στις 14:30 θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Επίσης το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επισκέψεις στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στη Σκάλα Καλλονής, στους υγροτόπους του Κόλπου της Καλλονής και στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή Λέσβου.

www.ertnews.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 29 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin