Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021
Auto 26 Ιανουαρίου 2021

Mοτοσικλέτα που μοιάζει με κοχύλι παρουσίασε η BMW

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η νέα custom μοτοσικλέτας R 18 “Spirit of Passion” παραπέμπει περισσότερο σε μια δίτροχη δημιουργία που κεντρίζει το ενδιαφέρον της με την φουτουριστική εμφάνιση, με άφθονες παραπομπές σε ρετρό γραμμές.

Είναι ουσιαστικά ένα δημιούργημα της βαυαρικής φίρμας, σε συνεργασία με την Kingston Custom που φημίζεται για τις ακραίες custom μετατροπές της.

Όπως αναφέρει και η BMW το νέο μοντέλο έχει πολλές χειροποίητες σχεδιαστικές παρεμβάσεις της Kingston, όπως και το τιμόνι και το φτερό ενώ, η  εξάτμιση της BMW R 18 έχει τροποποιηθεί.

Επίσης, οι  ιστορικές καταβολές της R 18 είναι έντονες, θυμίζοντας – τεχνικά και οπτικά – διάσημα μοντέλα όπως η BMW R 5 .

Ο Dirk Oehlerking, πρώην αγωνιζόμενος, σχεδιαστής και αριστοτέχνης, για τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα ανέφερε: «Αφιερώνω πολλή σκέψη και ενέργεια εκ των προτέρων. Οι μοτοσικλέτες μου πάντα αποπνέουν ψυχή, γοητεία και χαρακτήρα. Είναι εξαιρετικά ‘δείγματα’, γι’ αυτό απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή.».   Ο Oehlerking έχει ήδη δημιουργήσει τη δική του παράδοση στο customising μοτοσικλετών της BMW και όπως φαίνεται και στο τελευταίο δημιούργημα του τα κατάφερε μια χαρά.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 271 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin