Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021
https://athens-dayandnight.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1388/61464856_2623012711061899_3526329649376264192_n-1571153743.jpg

Kudu Coffee Roasters

Kudu Coffee Roasters https://athens-dayandnight.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1388/61464856_2623012711061899_3526329649376264192_n-1571153743.jpg 210 28 18 840 5 05 1
Γρηγορίου Λαμπράκη 4, Λυκόβρυση 141 23, Αττική, Αττική

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρεία Kudu Coffee Roasters ιδρύθηκε από ανθρώπους με αγάπη και γνώση για τον καλό καφέ, με στόχο να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό εκλεκτής ποιότητας καφέδες. Η μοναδικότητα των ποικιλιών του καφέ KUDU οφείλεται στα ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά (οξύτητα, σώμα, γεύση, άρωμα) που συνθέτουν το προφίλ τους καθώς επίσης και στη διασφαλισμένη πορεία του καφέ από τον κόκκο ως το φλιτζάνι.

Η επιτυχία οφείλεται στη φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας στηρίζεται στη διαρκή αναζήτηση των δυνατοτήτων του καφέ προκειμένου να προσφέρουμε το καλύτερο ποιοτικά και γευστικά προϊόν στον καταναλωτή. Παρακολουθώντας από κοντά όλη τη διαδικασία επεξεργασίας και παρασκευής του καφέ, επιδιώκουμε να ανακαλύψουμε και να αναδείξουμε τις ιδιαίτερες γευστικές αποχρώσεις του καφέ, καθώς και όλα εκείνα τα εκλεκτά συστατικά που συνθέτουν την πολυδιάστατη ταυτότητά του. Για να διατηρήσουμε αναλλοίωτα και φρέσκα τα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά του καφέ KUDU φροντίζουμε για την άμεση και έγκαιρη παράδοσή του στους πελάτες μας, λίγες μόνο μέρες μετά το καβούρδισμά του.

Διαφέρουμε στην επιλογή & το καβούρδισμα του καφέ

Η επιλογή των καλύτερων ποικιλιών καφέ είναι μία δύσκολη και απαιτητική διαδικασία και για αυτόν τον λόγο εμείς στην KUDU Coffee Roasters αφιερώνουμε σημαντικό χρόνο σε αυτή. Μετά από πολλές γευστικές δοκιμές ξεχωρίζουμε τις καλύτερες ποικιλίες καφέ και στη συνέχεια τις καβουρδίζουμε στις ειδικά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ανάδειξη της μοναδικής γεύσης και του ξεχωριστού αρώματος κάθε ποικιλίας καφέ.

Η διαδικασία της γευσιγνωσίας στηρίζεται στην εμπειρία μας

Ένα από τα πιο σημαντικά στάδια στη διαδικασία διαλογής του καφέ είναι η γευσιγνωσία (cupping). Με σύμμαχο την εξειδικευμένη εμπειρία μας στη γεύση των διαφορετικών ποικιλιών καφέ, δοκιμάζουμε συγκεκριμένα δείγματα καφέ (samples) μετά το καβούρδισμά τους προκειμένου να εντοπίσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και να τα αξιολογήσουμε. Μέσα από την απαιτητική διαδικασία της γευσιγνωσίας διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και απόλαυση του καφέ.

Ο καφές KUDU είναι εκλεκτής ποιότητας καφές από εξαιρετικούς κόκκους Arabica, που μεγαλώνουν αποκλειστικά σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και προσφέρουν χαρακτηριστικές γεύσεις χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του εδάφους όπου καλλιεργούνται.

Η ιδιαιτερότητα των συγκεκριμένων ποικιλιών καφέ έγκειται στα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά (οξύτητα, σώμα, γεύση, άρωμα) που συνθέτουν το προφίλ τους, καθώς επίσης και στη διασφαλισμένη πορεία τους από τον κόκκο έως το φλιτζάνι. Σε όλους τους καφέδες μας αναγράφεται η χώρα προέλευσής τους καθώς και ο τρόπος επεξεργασίας τους. Συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την επεξεργασία του καφέ και τον τρόπο σύμφωνα με τον οποίο καλλιεργεί τα προϊόντα η εκάστοτε φάρμα.

Παράγουμε και εμπορευόμαστε εκλεκτής ποιότητας καφέ, έχοντας ως στόχο να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας και να προσφέρουμε το καλύτερο ποιοτικά προϊόν στον καταναλωτή. Η φιλοσοφία της εταιρείας KUDU στηρίζεται στο τρίπτυχο:

Ποιότητα – Υψηλές προδιαγραφές – Συνέπεια.

Κατηγορίες:
Τύπος:
Εταιρείες Καφέ

Info: Δελτίο Τύπου Καταστήματος

  • Τρόποι Πληρωμής:
  •  Μετρητά
  • Τρόποι Προσέγγισης:
  •  Λεωφορείο

Βίντεο

company map
Γρηγορίου Λαμπράκη 4, Λυκόβρυση 141 23, Αττική, Αττική

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Προσθήκη κριτικής

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin