Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022
Όλα Για Την Υγεία 30 Νοεμβρίου 2021

Έρευνα: Ποια τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο δεύτερου εμφράγματος ή εγκεφαλικού επεισοδίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η κατανάλωση εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων αποτελεί μείζονα ανησυχία λόγω των πιθανών αρνητικών επιπτώσεών τους στην υγεία. Μια νέα μελέτη του Τμήματος Επιδημιολογίας και Πρόληψης του I.R.C.C.S. Neuromed στο Pozzilli (Ιταλία) διερεύνησε τις επιπτώσεις στην υγεία ορισμένων εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων, σε άτομα που πάσχουν ήδη από καρδιαγγειακά νοσήματα. Τα ευρήματα υποδεικνύουν υψηλότερο κίνδυνο δεύτερου εμφράγματος (ή […]
Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 66 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin