elzh-CNenfrdeites
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017
Τεχνολογία 29 Μαρτίου 2017

Ήρθε το Dislike και θα κοπούν οι καλημέρες! (pics)

Ήρθε το Dislike και θα κοπούν οι καλημέρες! (pics)
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όλα δείχνουν ότι πλησιάζει ο καιρός που το Facebook θα μας κλείσει

τα σπίτια, θα μας κόψει τις καλημέρες, θα αναγκάσει εταιρίες να αλλάξουν την πολιτική τους στα Social Media.

Τι εννοούμε;

Το Dislike Button!

Οι χρήστες το ζητάνε, το Facebook το σκέφτεται καιρό και όπως όλα δείχνουν είμαστε στην τελική ευθεία να το πραγματοποίησει.

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί το Dislike Button έκανε την εμφάνισή του στο Messenger!

Δίπλα από κάθε bubble συνομιλίας πλέον έκανε την εμφάνισή της μια φατσούλα και όταν την πατήσεις, σου βγάζει μερικά reactions.

Το τελευταίο reaction λοιπόν είναι το πολυπόθητο Dislke!

Το Facebook το λάνσαρε πρώτα στο Messenger για να δει αντιδράσεις, να δει κατά πόσο οι χρήστες θα το χρησιμοποιήσουν και μετά να το δώσει ελεύθερα στον κόσμο!

Τι έχει να γίνει, αυτό φανταστείτε μόνο.

Διαβάστηκε 305 φορές

Προσθήκη σχολίου

Το athens-dayandnight.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

About Us

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc:Πύργος Αθηνών, 115 27

Tel: 6942569789

info(@)athens-dayandnight.gr

Connect With Us

Νεες Αφιξεις