Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019
Τεχνολογία 02 Μαϊος 2018

Facebook: Λανσάρει το κουμπί downvote στα σχόλια και είναι ό,τι πιο κοντινό στο Dislike

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Facebook το είχε επιβεβαιώσει στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου και από σήμερα

έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του σε χρήστες την Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Ο λόγος για το κουμπί upvote/downvote στα σχόλια των χρηστών, η οποία αποτελεί ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει ποτέ σε “Dislike” στο κοινωνικό δίκτυο.

Η εταιρεία είναι ξεκάθαρη ότι δεν πρόκειται για κουμπί dislike, αλλά επιθυμεί οι χρήστες να χρησιμοποιούν το νέο εργαλείο downvote για να καταδεικνύουν τα “άσχημα σχόλια που είναι ασεβή ή εντελώς κακοπροαίρετα”. Φυσικά, αυτό δεν αποτρέπει τους χρήστες να πατούν στο downvote για να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους, όπως αν υπήρχε ένα κουμπί dislike.

Υπενθυμίζουμε ότι εκπρόσωπος της Facebook είχε δώσει την εξήγηση πως η επιλογή “downvote” έρχεται περισσότερο για να γίνει πιο εύκολη η διαχείριση των σχολίων στα διάφορα threads που σχηματίζονται κάτω από τις αναρτήσεις των χρηστών. Για παράδειγμα, ένα σχόλιο που παίρνει πολλά Likes εμφανίζεται ψηλότερα από ένα σχόλιο που έχει πάρει πολλά “downvotes” και ο χρήστης μπορεί να καταλάβει αν ένα σχόλιο είναι σχετικό με το θέμα, αν είναι προσβλητικό κλπ.

Σταδιακά θα το δούμε να εμφανίζεται σε όλο τον κόσμο και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξει η χρήση του.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 284 φορές
Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo