elzh-CNenfrdeites
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017

Εικαστική Πλατφόρμα #Rest@rt | 2η δράση: Κυριακή 7 ΜΑΪΟΥ | From Athens to Santorini

Εικαστική Πλατφόρμα #Rest@rt | 2η δράση: Κυριακή 7 ΜΑΪΟΥ | From Athens to Santorini
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εικαστική Πλατφόρμα #Rest@rt

Από τις 9 Απριλίου ξεκίνησε η πρώτη δράση της εικαστικής πλατφόρμας #Rest@rt στη Σαντορίνη. Τέσσερις διακεκριμένοι εικαστικοί -Λίνα Μπέμπη, Δημήτρης Τράγκας, Ειρήνη Διάδου και Kelly -ανέλαβαν ο κάθε ένας από μια βίλα του πολυτελούς καταλύματος North Luxury Villas στον Πύργο Σαντορίνης και παρενέβησαν στην αισθητική του χώρου με αντιπροσωπευτικά έργα τους, σε διάλογο με τις αρχιτεκτονικές γραμμές. (www.santorininorthvillas.com)

Επόμενη δράση της πλατφόρμας και η επίσημη έναρξη της θα γίνει την Κυριακή 7 Μαΐου με τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης "From Athens to Santorini: Greeks artists' trips" όπου σε συνεργασία με τον χώρο Τέχνης «Ηώς» (www.eosgallery.gr) και την ιστορικό τέχνης Μαρίνα Κανακάκη, η “Aqua Gallery” παρουσιάζει είκοσι ταλαντούχους δημιουργούς, στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις της στο lobby του ξενοδοχείου Art Hotel στον Πύργο Σαντορίνης. (www.aquavistahotels.com // www.arthotelsantorini.com )

Συμμετέχουν οι εικαστικοί:

Μαρία Αλεξάνδρου, Αλέξανδρος Αλιέας, Γιώτα Ανδριάκαινα, Χρήστος Αρτέμης, Κατερίνα Βέλλιου, Στέλιος Γαβαλάς, Σάββας Γεωργιάδης, Μάνια Ευσταθίου, Δημήτρης Ζουρούδης, Γιώργος Καζάζης, Δήμος Κηπουρός, Μανώλης Μεραμπελιώτης, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Θανάσης Μπάθας, Θανάσης Μπερούτσος, Παναγιώτης Σιάγκρης, Αλέξανδρος Σπαθούλας, Κωνσταντίνος Τόλης, Τζένη Φαλιαρίδου, Χρήστος Χαρίσης.

Η πλατφόρμα εικαστικών δράσεων #Rest@rt είναι γεγονός και σηματοδοτεί τις εικαστικές εξελίξεις της θερινής περιόδου για το 2017. Η νέα αυτή πολιτιστική δράση, είναι μια παραγωγή της μη κερδοσκοπικής εταιρείας “Rokkart” η οποία συνεχίζει να διοργανώνει θεάματα υψηλού εικαστικού κύρους και αναγνώρισης και συμβάλλει έτσι στην πολιτιστική ανάπτυξη των τόπων που δραστηριοποιείται.

Η γλύπτρια Kelly, art director του εναλλακτικού χώρου Τέχνης “The Loft”, συντονίζει την πλατφόρμα, υποσχόμενη μια ακόμη άρτια διοργάνωση στη βάση ενός εικαστικού διαλόγου μεταξύ σύγχρονων δημιουργών.

Για το 2017 το κοινό θα παρακολουθήσει συντονισμένες δράσεις στη Σαντορίνη, τη Ρόδο και την Αθήνα σε συνεργασίες με χώρους όπως η Aqua Gallery του ομίλου Aqua Vista Hotels στον Πύργο Σαντορίνης, οι North Luxury Villas του συγκροτήματος Voreina επίσης στον Πύργο, το ξενοδοχείο Lindos Blu (www.lindosblu.gr) στη Ρόδο και φυσικά το “The Loft”, o βιομηχανικός χώρος στο κέντρο της Αθήνας.

Inquiries:

Communication Manager: Δημήτρης Λαζάρου | email: –

Facebook link: https://www.facebook.com/Restart-Contemporary-Art-Platform-1802262833435157/

Διαβάστηκε 102 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η τεχνική του Αλέκου Φασιανού «Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» »

Προσθήκη σχολίου

Το athens-dayandnight.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

About Us

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc:Πύργος Αθηνών, 115 27

Tel: 6942569789

info(@)athens-dayandnight.gr

Connect With Us

Τελευταια Αρθρα

Νεες Αφιξεις