Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019
Συνταγές 06 Φεβρουαρίου 2019

Spare ribs γλασαρισμένα, πικάντικα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εύκολο / Προετοιμασία: 5΄ Μαγείρεμα: 1 ώρα + 10΄



Υλικά (για 4 μερίδες)

1 κιλό χοιρινά παϊδάκια (spare ribs)
1 ξερό κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένες
1 μικρή πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
50 γρ. τζίντζερ φρέσκο, τριμμένο
100 γρ. κέτσαπ
100 γρ. Worcestershire sauce
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη καστανή

 

Διαδικασία

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε 2 λίτρα νερό τα παϊδάκια σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα. Aνακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη ζάχαρη.

Στραγγίζουμε τα παϊδάκια, τα στεγνώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς. Τα ρίχνουμε στο μπολ με τη μαρινάδα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.

Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για λίγα λεπτά, σε δόσεις, μέχρι να γλασάρει.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 80 φορές
Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo