Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018
Συνταγές 16 Ιουλίου 2018

Γαλλική τάρτα με μπέικον και φέτες ντομάτας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Υλικά

Ζύμη μπριζέ σπιτική

250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος παχύρευστη, όχι υγρή

2 αυγά φρέσκα

200 γραμμάρια τυρί τριμμένο γκούντα

150 γραμμάρια καλής ποιότητας μπέικον

Αλάτι, πιπέρι

1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Απλώνουμε τη ζύμη στη φόρμα για τάρτα ή σε ένα πιρέξ. Τοποθετούμε το μπέικον σε κυβάκια και ψήνουμε την τάρτα για λίγο μέχρι να αρχίσει να παίρνει ένα ελαφρύ χρώμα (10 λεπτά περίπου).

Βγάζουμε την τάρτα από το φούρνο. Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε το τυρί, αλάτι, πιπέρι. Χύνουμε το μείγμα πάνω στην τάρτα, τοποθετούμε τις ροδέλες ντομάτας στην επιφάνεια και ψήνουμε για 30 λεπτά.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 200 φορές

Προσθήκη σχολίου

Το athens-dayandnight.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

Tel: 6942569789

info(@)athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo

News Letter