Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Ροή ΜΜΕ 15 Σεπτεμβρίου 2020

Κόλαση φωτιάς στον Ασπρόπυργο – Καταστράφηκε ολοσχερώς αποθήκη (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

πυρκαγιά Ασπρόπυργος αποθήκη

Οι άνδρες της πυροσβεστικής συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις φλόγες σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο όπου παραμένει σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά. Κατέρρευσε η στέγη της αποθήκης, η οποία καταστράφηκε, ενώ ζημιές καταγράφονται και σε γειτονικά οικόπεδα. 

Αρχικά, η φωτιά ξέσπασε σε παλέτες και πλαστικά και όταν κατέρρευσε η στέγη αντιλήφθηκαν οι πυροσβέστες ότι επρόκειτο τελικά για αποθήκη τροφίμων που επίσης έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Από την Πυροσβεστική έγινε τεράστια κινητοποίηση για να μην εξαπλωθεί η φωτιά σε παρακείμενες επιχειρήσεις και οικίες που υπήρχε ορατός κίνδυνος. Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα και το ΜΕΤΠΕ, ενώ δεν υπάρχει πληροφορία για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα.

Εξαιτίας της φωτιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Λ. ΝΑΤΟ από το ύψος της οδού Κριεζή και στην οδό Κ. Καραμανλή από το ύψος της οδού Κριεζή. Είναι χαρακτηριστικό πως το θερμικό κύμα που αναπτύχθηκε έκαψε σε διπλανό οικόπεδο κηπευτικά. Επίσης, ζημιές υπήρξαν και σε άλλες αποθήκες, όπως και σε χώρους στους οποίους υπήρχαν ζώα.

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 15 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin