Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Ροή ΜΜΕ 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ιερέας στην Κοζάνη: Βγάλτε τις μάσκες – Ο κορονοϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις τον Σταυρό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

eurokinissi Θεία Κοινωνία

Η κατάσταση με τους ιερείς που αγνοούν επιδεικτικά τις οδηγίες των επιστημόνων αλλά και τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και αν δεν υπάρξει δυναμική παρέμβαση, το πράγμα θα γίνεται ολοένα και χειρότερο.

Τελευταίο παράδειγμα αυθαιρεσίας από πλευράς κληρικού αυτό στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Καρυδίτσας όπου ο ιερέας ζήτησε από τους γονείς, τους δασκάλους και τους μαθητές να βγάλουν τις μάσκες!

Μάλιστα, όταν πλησίασε εκπαιδευτικό που την είχε διατηρήσει στο πρόσωπό του, τον επέπληξε λέγοντάς του ότι «ο κορονοϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις το σταυρό»!».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν τους μαθητές ότι δεν πρέπει να βγάλουν τις μάσκες, όπως επίσης ότι ο συγκεκριμένος ιερέας είναι γνωστός αρνητής της μάσκας.

Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι αν κάποιος δει σχόλια σε τοπικά ΜΜΕ, θα αντιληφθεί ότι συγκεντρώνει πολλούς υποστηρικτές…

Πρόκειται, δε, για το δεύτερο ανάλογο περιστατικό καθώς τη Δευτέρα ιερέας έκανε κήρυγμα σε σχολείο του Ρεθύμνου ζητώντας από γονείς και μαθητές να βγάλουν τις μάσκες τους.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 9 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin