Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Οικονομία 16 Σεπτεμβρίου 2020

Thessaloniki Helexpo Forum: Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές, η υγεία, οι μεταρρυθμίσεις και η συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ (live)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Thessaloniki Helexpo Forum: Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές, η υγεία, οι μεταρρυθμίσεις και η συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ (live)

Με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων από το χώρο της πολιτικής και της οικονομίας συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum. Τις συζητήσεις μπορείτε να τις παρακολουθείτε όλες ( από τις 11 το πρωί -η τελευταία στις 20:00) σε απευθείας μετάδοση από το ert.gr.

Τα σημερινά θέματα αφορούν τις ευκαιρίες και τις προοπτικές της Θεσσαλονίκης, τις μεταρρυθμίσεις, την υγεία, τη συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ. Στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Στην Πρώτη Ενότητα ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, στη Δεύτερη Ενότητα, ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτριος Παπαστεργίου, στην Τρίτη Ενότητα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Πρύτανης του Αριστοτελείου  Νικόλαος Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Παναγιώτης Εξαδάκτυλος. Στις 20:00 θα μιλήσει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Σε όλες τις συζητήσεις θα μετέχουν εκπρόσωποι της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και του επιχειρηματικού κόσμου.

www.ert.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 32 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin