Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Lifestyle 18 Οκτωβρίου 2020

Χατζηβασιλείου: Θα ήθελα πολύ να τους συγχωρήσω, δε νομίζω ότι έχω την ωριμότητα να το κάνω

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πόσο έχει πληγωθεί από ανθρώπους ενώ παραδέχτηκε πως ζητάει συγγνώμη όταν νιώθει την ανάγκη να το κάνει.

Κάθε Πέμπτη βράδυ κρατάς συντροφιά στους τηλεθεατές με το “Γράμμα για σένα” από την συχνότητα του OPEN.

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη και ταυτόχρονα ήρεμη γιατί αισθάνομαι ότι ξαναμπαίνω στο φυσιολογικό μου χώρο. Είναι ευλογία ότι η επαφή με τους τηλεθεατές παραμένει ουσιαστική.

Το δελτίο τύπου του προγράμματος αναφέρει μεταξύ άλλων πώς όσοι επιθυμούν να εκφράσουν το ευχαριστώ τους, να συγχωρέσουν όσους τους πλήγωσαν ή και να ζητήσουν τη δική τους συγνώμη έχουν πια το προσωπικό τους βήμα μέσω της εκπομπής. Αλήθεια σε ποιους οφείλεις εσύ ευχαριστώ;

Σαφέστατα στους γονείς μου. Ο πατέρας μου έχει φύγει από τη ζωή, αλλά καθημερινά είναι στην σκέψη μου. Τη μητέρα μου είχα την ευκαιρία να την ευχαριστήσω πολλές φορές. Ποτέ δεν είναι αρκετό όμως θεωρώ το ευχαριστώ στους γονείς όταν έχουν προσπαθήσει με εντιμότητα να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους.

Έχεις συγχωρέσει όσους σε έχουν πληγώσει;

Με έχουν πληγώσει αρκετοί άνθρωποι. Θα ήθελα πολύ να τους συγχωρήσω, αλλά δε νομίζω ότι έχω την ωριμότητα να το κάνω. Θεωρώ πώς πρέπει να δουλέψω αυτό το κομμάτι.  Είναι ο μόνος τρόπος για να πας μπροστά. Πιστεύω κάποτε να τα καταφέρω. Το θέλω πολύ.

Σε ποιον άνθρωπο οφείλεις συγνώμη;

Λέω πάντοτε συγγνώμη. Δεν αφήνω ποτέ τις σχέσεις ανοιχτές όταν υπάρχει μία ρωγμή. Φαντάζομαι θα υπάρχουν και πράγματα που δεν έχω καταλάβει. Καμιά φορά μπορείς να αδικήσεις έναν άνθρωπο χωρίς πρόθεση. Δε θυμάμαι ένα συγκεκριμένο παράδειγμα να σου αναφέρω, αλλά σίγουρα έχω κάνει και λάθη. Δεν είμαι αλάνθαστη.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 45 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin