Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
elzh-CNendeitrusr
Lifestyle 08 Απριλίου 2019

Τι δουλειά έκανε ο Κοντιζάς πριν γίνει διάσημος!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο γνωστός σεφ είναι Έλληνας αλλά και Ιάπωνας από τη μεριά της μητέρας του, γεννήθηκε στην Αθήνα

αλλά έζησε πολλά χρόνια και στο Τόκιο. Στην Ελλάδα πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Οικονομικών στο Πάντειο και λίγο αργότερα έπιασε δουλειά σε τράπεζα.

Σύμφωνα με το Taste, ο σεφ δούλεψε κάποιο διάστημα στην τράπεζα μέχρι να αποφασίσει να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

«Η πρώτη μου επαφή ήταν στο «48» με τον Χριστόφορο Πέσκια, όταν δεν ήξερα ακόμα τι θα κάνω με την ζωή μου, αν θυμάμαι καλά αυτό πρέπει να ήταν το 2005. Νωρίτερα, ήθελα να γίνω δοκιμαστής φαγητού, αλλά αυτό ήταν σε μια άλλη σφαίρα πιο μικρή, ρομαντική και ροζ. Η απόφαση του «πάμε επαγγελματικά» έγινε όταν πήρα το πτυχίο μου, τελείωσα με τον στρατό και είπα «τώρα τι κάνουμε; Κάνω ένα μεταπτυχιακό ή ασχολούμαι επαγγελματικά με το πτυχίο μου ή ασχολούμαι με την μαγειρική για να μην μου μείνει απωθημένο». Αυτές ήταν και οι 3 επιλογές που έβλεπα τότε» αποκαλύπτει.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 465 φορές
Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo