Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019
Lifestyle 22 Φεβρουαρίου 2018

Ο νέος ρόλος του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τον περασμένο Ιούνιο ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, είχε δηλώσει την απεριόριστη στήριξή

του προσωπικά στον Αντώνη Κανάκη και στο «Ράδιο Αρβύλα», χαρακτηρίζοντάς την ως την «πιο σημαντική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης». Πολλά ακούστηκαν για την επιστροφή της ομάδας και τώρα η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού την επιβεβαιώνει και αναφέρει τον νέο διευρυμένο ρόλο του παρουσιαστή στη διαμόρφωση της late night ζώνης.

«Ο ΑΝΤ1 με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της αποκλειστικής του συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη, για ακόμη τρία χρόνια, έως το 2021.

Η σημαντική δε αυτή συνεργασία, με τον δημιουργό των πιο αγαπημένων και ιδιαίτερων τηλεοπτικών προγραμμάτων, η οποία ήδη μετρά 21 δημιουργικά χρόνια, θα αποκτήσει μια επιπλέον διάσταση, αφού ο Αντώνης Κανάκης θα διαμορφώνει τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τη φυσιογνωμία αυτής, στο σύνολό της.

Η Late Night ζώνη έχει για τον ΑΝΤ1 μία ξεχωριστή σημασία. Σημασία που έγκειται κυρίως σε επίπεδο περιεχομένου, ύφους και φιλοσοφίας. Για τους λόγους αυτούς, η συνεργασία που επετεύχθη με τον Αντώνη Κανάκη για το γενικότερο σχεδιασμό και καλλιτεχνική επιμέλεια της ζώνης αυτής, είναι η ιδανική.

Τέλος, το πολυαναμενόμενο Ράδιο Αρβύλα, όπως και η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, θα βρεθούν πολύ σύντομα στον αέρα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ζωντανά από την Θεσσαλονίκη.»

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 208 φορές
Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo