Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Lifestyle 17 Απριλίου 2019

Γιατί η Κατερίνα Ντούσκα δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική της ζωή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Κατερίνα Ντούσκα είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχολεί τα ΜΜΕ καθώς θα εκπροσωπήσει

τη χώρα μας στη Eurovision με το τραγούδι «Better Love». Η νεαρή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει, τι έχει αλλάξει με τη συμμετοχή της στην Eurovision, ενώ αποκαλύπτει και τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει καθόλου για την προσωπική της ζωή.

Τι έχει αλλάξει μέχρι στιγμής στη ζωή σου από τότε που αποφάσισες να πας στην Eurovision;
Πέρα από το εντατικό πρόγραμμα, δεν νιώθω να έχει αλλάξει ουσιαστικά κάτι. Το τρομερό είναι ότι με την Eurovision, μέσα σε λίγους μήνες, αποκτάς χρόνια εμπειρίας. Λειτουργούν όλα σε υπερθετικό βαθμό. Σίγουρα, βέβαια, αντιλαμβάνομαι ότι πολύς νέος κόσμος με γνωρίζει.

Τι δυσκολίες είχες στη δική σου πορεία;
Τα μεγαλύτερα είδωλα της μουσικής έχουν απορριφθεί άπειρες φορές. Οι βασικές δυσκολίες είναι οικονομικής φύσεως. Επίσης, το ότι εγώ δραστηριοποιούμαι τόσο χρόνια στην Ελλάδα με ένα αγγλόφωνο ρεπερτόριο δεν είναι εύκολο.

Katerina_Duska

 

Σε έχουν απορρίψει πολλές φορές; Τι σου έλεγαν συνήθως;
Εννοείται! Στην Ελλάδα οι περισσότεροι με συμβούλευαν να αλλάξω ρεπερτόριο. Το βασικό που άκουγα από την αρχή είναι “φύγε για το εξωτερικό” και ότι “είσαι πολύ καλή, σε ένα είδος το οποίο δεν έχει πέραση”.

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Leon (Leon of Athens) στην παραγωγή του κομματιού σου;
Με τον Τίμο έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Τον θαυμάζω απεριόριστα ως τραγουδοποιό. Το λέγαμε καιρό να γράψουμε κάτι μαζί και χαίρομαι απίστευτα που συνέβη με αφορμή την Eurovision. Θα ήταν πραγματικά άλλο το αποτέλεσμα χωρίς τη συμβολή του.

Στα media έχει κυκλοφορήσει ότι είστε ζευγάρι, αλλά εσύ κρατάς ουδέτερη στάση. Γιατί δεν θέλεις να μιλάς γι’ αυτό;
Δεν έχω εκθέσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, οπότε είναι αστείο το ότι προβάλλεται ως δεδομένο κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει ποτέ. Πραγματικά δεν το κάνω για να δυσκολέψω κανέναν, αλλά η ιδιωτική ζωή του καθενός είναι ιερή. Είναι πολύ εύκολο όταν τη μοιράζεσαι με τα μέσα να ευτελιστεί κάποια στιγμή. Θα ήθελα ο κόσμος να ασχολείται με τη μουσική μου και με το ποια είμαι ως καλλιτέχνιδα. Διαφορετικά, θα είχα συμμετάσχει σε κάποιο ριάλιτι.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 669 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin