Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
Lifestyle 11 Μαΐου 2018

Έδωσε 3 εκατομ. για να κάνει σεξ με τη Megan Fox και…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένας εκατομμυριούχος έπεσε θύμα απάτης, καθώς πλήρωσε 3 εκατομμύρια για να περάσει μία βραδιά πάθους

με την ηθοποιό Megan Fox και το αγγελάκια Candice Swanepoel και το μοντέλο Yang Ying.

Για να την πατήσεις όμως, όπως ένας Κινέζος εκατομμυριούχος επιχειρηματίας που εδρεύει στην Αυστραλία, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος πίστεψε ότι υπήρχε ένα γραφείο που θα μπορούσε να του εξασφαλίσει την Megan Fox, την Candice Swanepoel και την Yang Ying για μία ερωτική βραδιά, με αποτέλεσμα να πληρώσει σχεδόν 3 εκατομμύρια, προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας, ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας είχε πληρώσει 24.000 δολάρια για να γίνει μέλος του γραφείου, ενώ το υπόλοιπο ποσό πληρώθηκε ανά διαστήματα, καθώς έπρεπε να εξοφληθεί πριν το ραντεβού, στο οποίο φυσικά και δεν εμφανίστηκε καμία.

Έτσι, τώρα, ο δικηγόρος του Γιου Ξου κατέθεσε αγωγή κατά του γραφείου, ζητώντας πίσω όλο το ποσό. «Είχε συμφωνηθεί πως αν ο κύριος Ξου πλήρωσε τα 3 εκατομμύρια, το γραφείο θα του εξασφάλιζε ότι οι Megan Fox, Candice Swanepoel και “Angelababy” (σ.σ. Yang Ying) θα του προσέφεραν ερωτικές υπηρεσίες. Ο κ. Ξου θέλει να επιστραφούν τα χρήματα και θα μηνύσει την εταιρία για απάτη».

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 818 φορές
Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo