Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021
Lifestyle 26 Σεπτεμβρίου 2021

Δύο σπάνια ρολόγια που πρόκειται να πουληθούν για 6 εκατ. δολάρια!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δύο σπάνια ρολόγια που πρόκειται να πουληθούν για 6 εκατ. δολάρια!

Tην Πέμπτη, ο οίκος δημοπρασιών Phillips σε συνεργασία με την Bacs & Russo αποκάλυψε ότι δύο άγνωστα μέχρι τώρα ρολόγια Patek Philippe θα προσφερθούν στην The Geneva Watch Auction: XIV αυτόν τον Νοέμβριο. Πρόκειται για δύο χρονογράφους perpetual calendar με αναφορά 2499, ένας εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα σπάνιος καθώς είναι κατασκευασμένος από κίτρινο χρυσό.

Τα ρολόγια

Το σπάνιο χρυσό ρολόι πωλείται από την Serpico y Laino με το αρχικό του μπρασελέ, και διαθέτει ένα καλά διατηρημένο καντράν και μια γυαλισμένη κάσα. Οι εκτιμήσεις για το ρολόι αυτό κυμάινονται μεταξύ 2.163.820 και 4.327.640 δολαρίων. Η δεύτερη αναφορά 2499 προέρχεται από την οικογένεια του αρχικού ιδιοκτήτη και διαθέτει ένα πεντακάθαρο καντράν και γυαλισμένη κάσα. Αναμένεται να κοστίσει μεταξύ 865.528 και 1.731.056 δολαρίων.

Τα δύο μοντέλα ήρθα να προστεθούν στον ήδη εντυπωσιακό κατάλογο των ρολογιών που πρόκειται να δημοπρατηθούν τον Νοέμβριο στην Γενεύη. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι δεν είχαν δημοπρατηθεί ποτέ στο παρελθόν και κάθε κομμάτι θα πωληθεί ως μεμονωμένη παρτίδα. Να σημειώσουμε ότι τον περασμένο μήνα ο οίκος Phillips ανακοίνωσε ότι τέσσερα πολυπόθητα ρολόγια Philippe Dufour θα διατεθούν επίσης στη δημοπρασία, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά στην ιστορία που και τα τέσσερα ρολόγια θα προσφερθούν από έναν οίκο δημοπρασιών κατά τη διάρκεια μίας σεζόν.

Η The Geneva Watch Auction: XIV θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 7 Νοεμβρίου. Για λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα ρολόγια επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του οίκου εδώ.The Geneva Watch Auction: XIV: Geneva Auction November 2021 | Phillips

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 105 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin