Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Κοσμος 04 Ιουνίου 2020

Weeknd: 500.000 δολάρια σε οργανισμούς για τη φυλετική ισότητα στις ΗΠΑ

Weeknd: 500.000 δολάρια σε οργανισμούς για τη φυλετική ισότητα στις ΗΠΑ Weeknd: 500.000 δολάρια σε οργανισμούς για τη φυλετική ισότητα στις ΗΠΑ Weeknd: 500.000 δολάρια σε οργανισμούς για τη φυλετική ισότητα στις ΗΠΑ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Weeknd, γνωστός και ως Abel Tesfaye, παροτρύνει τους «εταίρους και τα εκτελεστικά στελέχη της μουσικής βιομηχανίας» να υποστηρίξουν οργανώσεις που προωθούν τη φυλετική ισότητα στις ΗΠΑ.

Την Τρίτη (02.06.2020), ομάδα εταιρειών της μουσικής βιομηχανίας στις ΗΠΑ συμμετείχε στη σιωπηλή διαμαρτυρία με συνθήματα #BlackoutTuesday και #TheShowMustBePaused στο πλαίσιο της οποίας σταμάτησαν η μουσική και οι δραστηριότητές τους για μία ημέρα και ο χρόνος διοχετεύθηκε στην υποστήριξη της μαύρης κοινότητας με αφορμή τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη.

«Προς τους συναδέλφους μου, σεβαστούς συνεργάτες του κλάδου και τα στελέχη – κανείς δεν κερδίζει από τη μουσική των μαύρων περισσότερο από τις δισκογραφικές και τις υπηρεσίες ροής» έγραψε ο Weeknd στο Twitter. «Πρόσφερα χθες (σ.σ. 01.06.2020) και σας παρακαλώ να προσφέρετε και εσείς αρκετά και δημόσια αυτήν τη βδομάδα. Θα σήμαινε τα πάντα για μένα και την κοινότητα αν μπορείτε να συστρατευθείτε μαζί μας» σημείωσε.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Weeknd: 500.000 δολάρια σε οργανισμούς για τη φυλετική ισότητα στις ΗΠΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 40 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin