Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021
Κοσμος 13 Οκτωβρίου 2021

Ολλανδία: Φόβοι για νέο κύμα κορωνοϊού- Η κατάσταση εμπνέει ανησυχία

Ολλανδία: Φόβοι για νέο κύμα κορωνοϊού- Η κατάσταση εμπνέει ανησυχία Ολλανδία: Φόβοι για νέο κύμα κορωνοϊού- Η κατάσταση εμπνέει ανησυχία Ολλανδία: Φόβοι για νέο κύμα κορωνοϊού- Η κατάσταση εμπνέει ανησυχία
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ολλανδία: Φόβοι για νέο κύμα κορωνοϊού- Η κατάσταση εμπνέει ανησυχία

H Ολλανδία φοβάται ένα νέο κύμα κορωνοϊού. Ο αριθμός των νέων λοιμώξεων αυξήθηκε κατακόρυφα τις τελευταίες επτά ημέρες και τώρα είναι κατά 62% υψηλότερος από την προηγούμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση κρουσμάτων από τα μέσα Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, το Ινστιτούτο Υγείας και Περιβάλλοντος (RIVM). Σε εθνικό επίπεδο καταγράφηκαν 3.746 νέα κρούσματα, σχεδόν διπλάσια από την περασμένη Τετάρτη.

Αύξηση κρουσμάτων

Ο αριθμός των ασθενών οι οποίοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία αυξήθηκε επίσης σημαντικά, σύμφωνα με πληροφορίες. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 524 ασθενείς με Covid-19. Εξ αυτών οι 137 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Σε όλη τη χώρα, έχει σημάνει συναγερμός διότι η «κατάσταση εμπνέει ανησυχία».

Σύμφωνα με τις αρχές, τα περισσότερα κρούσματα καταγράφηκαν σε μεγάλες πόλεις, αλλά και πάρα πολλά σε περιοχές με πολύ πιστούς Προτεστάντες. Πολλοί ορθόδοξοι Καλβινιστές αρνούνται να εμβολιαστούν.

Σχεδόν το 68% των περίπου 17 εκατομμυρίων κατοίκων της Ολλανδίας είναι πλήρως εμβολιασμένο. Το ποσοστό των ενηλίκων εμβολιασμένων ανέρχεται στο 83%.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 55 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin