Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021
Κοσμος 14 Ιανουαρίου 2021

Μητέρα και τρία παιδιά βρέθηκαν νεκροί σε σπίτι στη Μελβούρνη

Μητέρα και τρία παιδιά βρέθηκαν νεκροί σε σπίτι στη Μελβούρνη Μητέρα και τρία παιδιά βρέθηκαν νεκροί σε σπίτι στη Μελβούρνη Μητέρα και τρία παιδιά βρέθηκαν νεκροί σε σπίτι στη Μελβούρνη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μητέρα και τρία παιδιά βρέθηκαν νεκροί σε σπίτι στη Μελβούρνη

Αυστραλία/ Ανταπόκριση: Έμμα Παπαεμμανουήλ

Τρία αδέλφια, δύο κορίτσια ηλικίας 7 και 5 ετών, ένα αγόρι 3 χρονών και η μητέρα τους, 42 ετών, βρέθηκαν όλοι νεκροί, μέσα στο σπίτι τους στο Tullamarine Μελβούρνης.

Ο αναπληρωτής αστυνομικός Επίτροπος Ρόμπερτ Χιλ χαρακτήρισε το περιστατικό ως «τραγικό».

«Αυτό είναι ένα τραγικό γεγονός, η απώλεια ζωής είναι τραγική σε κάθε περίσταση, αλλά όταν αφορά παιδιά, είναι ακόμα πιο συγκλονιστικό», δήλωσε ο κ. Χιλ. «Αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν κάτω από ύποπτες συνθήκες.»

Η αστυνομία ανέφερε ότι για το συμβάν τους ειδοποίησε ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας των παιδιών, 48 ετών, ο οποίος και βοηθάει στις έρευνες του τμήματος ανθρωποκτονιών.

Η αστυνομία δεν ψάχνει κανέναν άλλο σε σχέση με τους θανάτους, αλλά αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για τον τρόπο που πέθαναν η μητέρα και τα τρία παιδιά. Ζήτησε επίσης να μην βιαστεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα, πριν ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα.

«Δεν πρέπει να εξαγάγουμε συμπεράσματα ότι ο άντρας μπορεί να είναι υπεύθυνος για ότι συνέβη. Γιατί μπορεί να είναι άδικο», είπε ο κ. Χιλ.

Ο αστυνομικός Επίτροπος τόνισε ότι η οικογένεια δεν είχε ιστορικό οικογενειακής βίας και όταν ερωτήθηκε κατά πόσο πρόκειται για περίπτωση δολοφονίας – αυτοκτονίας, είπε ότι είναι ένα από τα σενάρια που εξετάζονται.

Γείτονες περιέγραψαν την μητέρα και τα τρία παιδιά, ως μια ιδιαίτερα χαρούμενη και ευγενική οικογένεια.

www.ert.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 47 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin