Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Κοσμος 05 Απριλίου 2020

Με μάσκες και γάντια φραγκισκανοί μοναχοί μοίρασαν κλαδιά ελιάς για την Κυριακή των Βαϊων (βίντεο)

Με μάσκες και γάντια φραγκισκανοί μοναχοί μοίρασαν κλαδιά ελιάς για την Κυριακή των Βαϊων (βίντεο) Με μάσκες και γάντια φραγκισκανοί μοναχοί μοίρασαν κλαδιά ελιάς για την Κυριακή των Βαϊων (βίντεο) Με μάσκες και γάντια φραγκισκανοί μοναχοί μοίρασαν κλαδιά ελιάς για την Κυριακή των Βαϊων (βίντεο)
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φραγκισκανοί μοναχοί, φορώντας χειρουργικές μάσκες και γάντια, απηύθυναν κάλεσμα στους πιστούς, από πόρτα σε πόρτα, στην Ιερουσαλήμ, ανήμερα της Κυριακής των Βαϊων, εν όψει του Πάσχα των Καθολικών, και μοίραζαν κλαδιά ελιάς στους ανθρώπους, που παραμένουν σε καραντίνα στα σπίτια τους, στα πλαίσια των μέτρων κατά του νέου κορονοϊού.

Ένας από τους μοναχούς φώναζε με ένα μεγάφωνο στους δρόμους της Παλιάς Πόλης καλώντας τους κατοίκους να προσέλθουν στην είσοδο των σπιτιών τους και στα παράθυρα, όπου τους διένειμαν τα κλαδιά ελιάς. Οι εκκλησίες στην Ιερουσαλήμ είναι κλειστές για το κοινό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Με μάσκες και γάντια φραγκισκανοί μοναχοί μοίρασαν κλαδιά ελιάς για την Κυριακή των Βαϊων (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 36 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin