Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021
Κοσμος 14 Οκτωβρίου 2021

Κύπρος: Για κυπριακή ΑΟΖ και Αμμόχωστο μίλησε ο Ν. Αναστασιάδης με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Ν. Μπένετ

Κύπρος: Για κυπριακή ΑΟΖ και Αμμόχωστο μίλησε ο Ν. Αναστασιάδης με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Ν. Μπένετ Κύπρος: Για κυπριακή ΑΟΖ και Αμμόχωστο μίλησε ο Ν. Αναστασιάδης με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Ν. Μπένετ Κύπρος: Για κυπριακή ΑΟΖ και Αμμόχωστο μίλησε ο Ν. Αναστασιάδης με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Ν. Μπένετ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Λευκωσία, Ανταπόκριση: Μανιάνα Καλογεράκη 

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον κο Μπένετ για τις πρόσφατες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στα νοτιοδυτικά της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας με την παρενόχληση του Nautical GEO και άλλες παραβιάσεις στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου.

Τον ενημέρωσε, επίσης, για τις παράνομες ενέργειες του κατοχικού καθεστώτος στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις συναντήσεις που είχε στη Νέα Υόρκη με τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, όπως και για την καθυστέρηση που παρατηρείται στον διορισμό ειδικού απεσταλμένου του ΓΓ των ΗΕ.

Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να είναι σε επαφή και σημείωσαν ότι προσβλέπουν σε συνάντηση τους σύντομα.

www.ertnews.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 45 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin