Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Κοσμος 16 Σεπτεμβρίου 2020

Κορονοϊός: Πρωτότυπη διαμαρτυρία μαθητών στην Ιταλία – Για τα νέα θρανία που δεν ήρθαν

Κορονοϊός: Πρωτότυπη διαμαρτυρία μαθητών στην Ιταλία – Για τα νέα θρανία που δεν ήρθαν Κορονοϊός: Πρωτότυπη διαμαρτυρία μαθητών στην Ιταλία – Για τα νέα θρανία που δεν ήρθαν Κορονοϊός: Πρωτότυπη διαμαρτυρία μαθητών στην Ιταλία – Για τα νέα θρανία που δεν ήρθαν
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

σχολείο Γένοβα θρανία καρέκλες διαμαρτυρία κορονοϊός

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ιταλία και όχι μόνο μια φωτογραφία, η οποία έχει γίνει viral και δείχνει μαθητές δημοτικού σχολείου της Γένοβας, να κάθονται στο πάτωμα της τάξης τους και να ζωγραφίζουν ακουμπώντας σε καρέκλες. Τα παιδιά διαμαρτύρονται για τα νέα θρανία που περίμεναν λόγω του κορονοϊού, αλλά δεν έχουν φτάσει στο σχολεία τους. Σε σχολείο της Μπολόνια πέταξαν τα θρανία εκτός αιθουσών και τα έβαλαν στο προαύλιο.

Ο περιφερειάρχης της Λιγουρίας, με πρωτεύουσα τη Γένοβα, ο Τζοβάνι Τότι ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter από το πρώτο σχολείο και έγραψε ως σχόλιο: «Αγαπητή υπουργέ Παιδείας Λουτσία Ατσολίνα, πού είναι τα νέα θρανία τα οποία υποσχεθήκατε; Μια εικόνα σαν και αυτή δεν χαρακτηρίζει μια πολιτισμένη χώρα».

Η φωτογραφία προβάλλεται από τα ΜΜΕ της Ιταλίας και ο διευθυντής του σχολείου της περιοχής Καστελέτο, στη Γένοβα, όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία αυτή, απαντά στον Τότι ότι «αύριο θα παραδοθούν τα νέα, μονοθέσια θρανία» και «η εικόνα αυτή δείχνει μόνον παιδιά που ζωγραφίζουν ελεύθερα και νηφάλια», ενώ ζήτησε το εν λόγω γεγονός να μην τύχει υστερόβουλης πολιτικής εκμετάλλευσης.

Bimbi in ginocchio a #Genova, scrivono sulle sedie. In alcune sezioni di elementari. Mancano ancora 15 mila banchi #Scuola #ANSAhttps://t.co/Qh8na7hBiT

— Agenzia ANSA (@Agenzia_Ansa) September 14, 2020

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 43 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin