Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Κοσμος 24 Σεπτεμβρίου 2019

Ερντογάν: Η Τουρκία θα προστατεύσει τα νόμιμα δικαιώματά της

Ερντογάν: Η Τουρκία θα προστατεύσει τα νόμιμα δικαιώματά της Ερντογάν: Η Τουρκία θα προστατεύσει τα νόμιμα δικαιώματά της Ερντογάν: Η Τουρκία θα προστατεύσει τα νόμιμα δικαιώματά της
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι η Άγκυρα θα προστατεύσει

τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα των Τούρκων και των Τουρκοκυπρίων στην Ανατολική Μεσόγειο, προσθέτοντας όμως ότι είναι «ανοιχτός» σε προτάσεις επωφελείς για όλους.

Στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ο Ερντογάν είπε ότι παρά τη μακρά διαπραγμάτευση, το Κυπριακό δεν έχει επιλυθεί λόγω της αδιάλλακτης και άδικης στάσης των Ελληνοκυπρίων.

Ακόμη, σχετικά με το ζήτημα της πυρηνικής ενέργειας, σημείωσε ότι είτε όλες οι χώρες θα πρέπει να είναι ελεύθερες να τη χρησιμοποιούν, είτε αυτή θα πρέπει να απαγορευτεί τελείως.

Μιλώντας από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Ερντογάν είπε ότι οι «ανισότητες» μεταξύ των χωρών που διαθέτουν πυρηνική ενέργεια και των υπολοίπων υπονόμευουν τις παγκόσμιες ισορροπίες. «Η κατοχή πυρηνικής ενέργειες είτε θα πρέπει να απαγορευτεί σε όλους, είτε να επιτραπεί σε όλους», τόνισε. χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, REUTERS

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 340 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin