Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021
Κοσμος 14 Οκτωβρίου 2021

Επίτροπος Ελίζα Φερέιρα στο ertnews.gr: Κάθε κύμα πανδημίας προκαλεί οικονομική κρίση (video)

Επίτροπος Ελίζα Φερέιρα στο ertnews.gr: Κάθε κύμα πανδημίας προκαλεί οικονομική κρίση (video) Επίτροπος Ελίζα Φερέιρα στο ertnews.gr: Κάθε κύμα πανδημίας προκαλεί οικονομική κρίση (video) Επίτροπος Ελίζα Φερέιρα στο ertnews.gr: Κάθε κύμα πανδημίας προκαλεί οικονομική κρίση (video)
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η πανδημία άλλαξε τους στόχους και τις στρατηγικές της Ε.Ε. όσον αφορά στην κατανομή των πόρων στις χώρες μέλη. Ωστόσο, κάθε πανδημικό κύμα, έχει ως απότοκο μια μικρή ή μεγάλη οικονομική κρίση. Ο αντίκτυπος της πανδημίας στην οικονομία είναι κάτι παραπάνω απλό προφανής. Η Ευρωπαία Επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων, Ελίζα Φερέιρα, επισημαίνει ότι η κατάσταση είναι ρευστή και αλλάζει μέρα με την ημέρα. Ο αδύναμος ευρωπαϊκός νόμος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη πρόκληση: να καταφέρει να επουλώσει τις πληγές της πανδημίας, που είναι ακόμα εδώ, μέσα από την καινοτομία και τον μετασχηματισμό σε όλη την παραγωγική διαδικασία.

Η κα Φερέιρα ήταν παρούσα στην 19η Εβδομάδα των Περιφερειών της Ευρώπης και στο πλαίσιο των συναντήσέων της με ευρωπαίους δημοσιογράφους, απάντησε στις ερωτήσεις της ΕΡΤ, του ΑΠΕ και της τηλέορασης Αlpha της Κύπρου.

Συνέντευξη: Θωμάς Σίδερης

 

www.ertnews.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 55 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin