Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
elzh-CNendeitrusr
Επιλεγμένα 07 Φεβρουαρίου 2019

Η Lacta μας καλεί να αγκαλιάσουμε όλες τις «γεύσεις» της αγάπης #ActForLove

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Lacta μας καλεί να αγκαλιάσουμε όλες τις «γεύσεις» της αγάπης, μέσα από τη νέα της καμπάνια #ActForLove

 

07-02-2019 – Φέτος το χειμώνα, και με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Lacta μας προσκαλεί να αγκαλιάσουμε όλες τις «γεύσεις» της αγάπης, μέσα από τη νέα της καμπάνια #ActForLove. Η καμπάνια έχει ως πρωταγωνιστές πραγματικά ζευγάρια, πολλών διαφορετικών τύπων και επιλογών, που όλα όμως, έχουν ένα κοινό σημείο: την αληθινή αγάπη που τα ενώνει. Στόχος να περάσει το μήνυμα πως η αγάπη δεν έχει χρώμα, δεν έχει ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Δεν έχει κανόνες. Πως η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις.


28 πραγματικά ζευγάρια της διπλανής πόρτας που μπορούν να είναι διαφορετικής εθνικότητας, διαφορετικού στυλ και τρόπου ζωής, ίδιου φύλου γίνονται οι πρωταγωνιστές της δυνατής αυτής καμπάνιας και μοιράζονται μαζί μας τις μοναδικές, προσωπικές τους ιστορίες. Κάθε ιστορία είναι μοναδική αλλά ταυτόχρονα και πολύ γνώριμη. Είναι ιστορίες ζευγαριών που συνυπάρχουν γύρω μας και ζούνε την καθημερινότητα τους αναδεικνύοντας αυτό που τελικά έχει και τη μεγαλύτερη αξία, «να νοιάζεσαι κάποιον και να τον αγαπάς».


Η καμπάνια #ActForLove καλεί τον κόσμο να μπει στο www.actforlove.gr να δει όλες τις φωτογραφίες των ζευγαριών που συμμετείχαν, να γνωρίσει τις ιστορίες τους και να αγκαλιάσει όλες τις γεύσεις της αγάπης.
Η φωτογράφος που αποτύπωσε σε εικόνα τα ζευγάρια είναι η Ελληνο-Γαλλίδα Chloe Kritharas Devienne, γνωστή για το ακτιβιστικό της έργο και την ενασχόλησή της με πολλά κοινωνικά θέματα, της οποίας τα projects έχουν εκτεθεί σε μουσεία και καλλιτεχνικούς χώρους σε Ελλάδα και Γαλλία.


Το σύνολο των 28 φωτογραφιών θα προβληθεί στην φωτογραφική έκθεση #ActForLove στο City Link που θα ανοίξει τις πύλες της ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό για μία εβδομάδα.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 794 φορές
Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo