Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
elzh-CNendeitrusr
Επιλεγμένα 27 Ιουνίου 2015

GameAthlon 2015 στο Hellenic American College

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το HellenicAmericanCollege(HAEC) και τοCowboyTV διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 3, 4 &5 Ιουλίου 2015στην Αθήνα (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι) το GameAthlon.
Και φέτος, τους χώρους του HellenicAmericanCollege θα κατακλύσουν φίλοι του gaming –περισσότεροι από 6.000 επισκέπτες κάθε χρόνο- για να γιορτάσουν την αγαπημένη τους ασχολία σε τουρνουά, κονσόλες και PC, να διαγωνιστούν, να γνωρίσουν νέους τίτλους κ.ά. Ακολουθεί μικρό μόνο δείγμα τωνδραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο:

• ΤουρνουάLeagueofLegends 5v5 και 1v1, HearthstoneμεπόντουςγιατοτουρνουάτηςBlizzcon 2015, Starcraft II, Mortal Kombat X, Tekken Tag Tournament 2, Street Fighter, FIFA15, NBA2K15, Call of Duty, Counter Strikeκ.ά.
• ΤουρνουάσεboardκαιcardgamesόπωςMagic the Gathering, Netrunner, Lord of the Rings, Conquest, Game of Thrones, Munchkin, Star Wars MiniaturesσεσυνεργασίαμεταFantasy Shop.
• Διαγωνισμός και φωτογραφίσεις cosplay.
• Παρουσιάσεις νέων τίτλων με αποκλειστικό νέο υλικό από το IGNGreece και το IGN First.
Καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου και σε συνεργασία με το Hellenic American College θα πραγματοποιηθούν επίσης εκπαιδευτικά panel, με θέμα μεταξύ άλλων την δημιουργία videogames και τον προγραμματισμό με προσκεκλημένους πολλούς game developers.
Πρωτοπόροι από τον χώρο της τεχνολογίας όπως η Samsung, η Dell/Alienwareκαι η Microsoft,θα παρουσιάσουν τις δικές τους εκθέσεις και νέα προϊόντα, ενώ στα συστήματά τους θα διεξαχθούν τα τουρνουά και οι διαγωνισμοί.

Το YouTour, η μεγαλύτερη «περιοδεία» από Youtubersόλων των επιπέδων που διοργανώθηκε πέρυσι για πρώτη φορά, επιστρέφει με νέους και παλιούς καλεσμένους. Αγαπημένοι Έλληνες Youtubers, που ασχολούνται με τα βίντεο ως χόμπι ή επαγγελματικά, θα μιλήσουν και θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους με το κοινό.
Το καλοκαίρι ξεκινά και πολλές εκπλήξεις, δώρα αλλά και καταστήματα για τα πιο hot ψώνια σε gaming, movies, anime και TV series περιμένουν το κοινό που θα επισκεφθεί την εκδήλωση και θα παρακολουθήσει τα πρωταθλήματα.

GameAthlon 2015
Ώρες λειτουργίας:Παρασκευή 3 Ιουλίου, 12:00-22:00
Σάββατο 4& Κυριακή 5 Ιουλίου, 10:00-22:00
Διεύθυνση:Hellenic American College,Μασσαλίας 22, Κολωνάκι
Είσοδος ελεύθερη

Επικοινωνία:
Ανδρέας Δερδεμέζης (Διοργάνωση) –aderdemezis@ign.com
Γεράκου Γιώτα (Press&Προγραμματισμός) – yiota_gerakou@ign.com
ΗλίαςΑποστολόπουλος (Esports Department) –info@cowboytv.gr
www.haec.gr
www.gameathlon.gr
GameAthlon Facebook Page

Σχετικά:
HellenicAmericanCollege(HAEC) - ΤoHellenicAmericanCollege έχει άδεια από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων να παρέχει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε σύμπραξη με το HellenicAmericanUniversity, Manchester, NewHampshire, USA, το οποίο έχει αδειοδοτηθεί από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης (HigherEducationCommission) της Πολιτείας του ΝewHampshire των Η.Π.Α. και είναι πιστοποιημένο από την Επιτροπή Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ένωσης Σχολείων και Κολλεγίων της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ (NEASC).
CowboyTV–ToCowboyTVείναιένααναγνωρισμένοόνομαστηνeSportsκαιGamingσκηνήτηςΕλλάδας. ΒάσηέχειτηνΑθήνακαιλειτουργείαπότο 2010 μεπάνωαπό 25 gamingeventsστοιστορικότου. Προσφέρειμιαμοναδικήμίξηεκδηλώσεων, stream, νέων, εκπαίδευσηςκαιγενικάοτιδήποτεέχεινακάνειμετηνκουλτούρατουgaming.
IGNGreece - Η Ελληνική έκδοση του IGN είναι το μεγαλύτερο portal για videogames και μοντέρνα κουλτούρα στη χώρα μας, με ένα πολύ δυνατό entertainment τμήμα, που έχει από κριτικές, αφιερώματα, λίστες, editorials, ειδήσεις από τον κόσμο του θεάματος, άρθρα, κόμιξ και πολλά άλλα αναπόσπαστα κομμάτια της μοντέρνας ψυχαγωγίας. Το μοναδικό κράμα ειδησεογραφικού περιεχομένου σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και το Brandname του IGN, έχει μαζέψει ένα σημαντικό και παθιασμένο κοινό, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει τους Gamers να εμπλακούν με αυτόν τον φαντασμαγορικό κόσμο.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 2108 φορές
Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo