Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Ειδήσεις 16 Σεπτεμβρίου 2020

Tετράωρη στάση εργασίας στον ΟΛΠ την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Tετράωρη στάση εργασίας στον ΟΛΠ την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Από τη 1μμ έως τις 5μμ την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου θα διαρκέσει η στάση εργασίας που αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμενεργατών ΟΛΠ, που ζητάει την πρόσληψη λιμενεργατών με μόνιμη σχέση εργασίας.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση: «Παρά τις διαμαρτυρίες αλλά και την προειδοποιητική στάση εργασίας που πραγματοποίησε ο κλάδος στις 17 Ιουλίου για την προκήρυξη παροχής και ανάθεσης υπηρεσιών φορτοεκφόρτωσης στον Σταθμό Αυτοκινήτων αλλά και σε λοιπές Λιμενικές Εγκαταστάσεις, η Διοίκηση του ΟΛΠ επανέλαβε τη διαδικασία με καταληκτική ημερομηνία στις 17 Σεπτεμβρίου.

Παραμένουμε απέναντι σε τέτοιες αποφάσεις που θίγουν και υπονομεύουν τα εργασιακά δικαιώματα του κλάδου μας σήμερα και στο μέλλον. Οι ελαστικές μορφές απασχόλησης που εφαρμόζουν οι κάθε λογής εργολάβοι, η μη ένταξη εργαζομένων στο δυναμικό του ΟΛΠ και στη Συλλογική Σύμβαση του κλάδου μας είναι στοιχεία που όχι μόνο δεν μας αφήνουν αδιάφορους αλλά μας καλούν σε εγρήγορση και ανάληψη συλλογικών δράσεων και κινητοποιήσεων ώστε αυτοί οι σχεδιασμοί να αποτραπούν και να μείνουν στα χαρτιά».

www.ert.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 25 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin