Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021
Ειδήσεις 12 Ιανουαρίου 2021

Σκληρή κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σκληρή κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού

Ως «προσπάθεια ταπείνωσης της κοινής λογικής» χαρακτήρισε τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως ο Πρωθυπουργός «εμφανίστηκε σαν να κυβερνά μια άλλη χώρα».

Με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου ο ΣΥΡΙΖΑ άσκησε σκληρή κριτική στον Πρωθυπουργό με αφορμή τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Οπως αναφέρεται «ο κ. Μητσοτάκης σήμερα ήταν μια βαθιά απογοήτευση για όσους ήλπιζαν ότι θα δώσει κάποιες πειστικές απαντήσεις για τα εγκληματικά λάθη και τις παραλήψεις της κυβέρνησής του που έχουν οδηγήσει σε δραματικό απολογισμό σε απώλειες συνανθρώπων μας».

Επίσης τονίζεται ότι «εμφανίστηκε σαν να κυβερνά μια άλλη χώρα, που το σύστημα υγείας της δεν έχει καταρρεύσει, που η οικονομία της δεν βρίσκεται στη χειρότερη ύφεση μεταπολεμικά, που οι επιχειρηματίες δεν βρίσκονται σε απόγνωση και οι εργαζόμενοι στην απόλυτη ανασφάλεια».

«Δεν βρήκε επίσης μια κουβέντα να πει για τους υγειονομικούς που δέχονται καθημερινά επιθέσεις από τους υπουργούς του» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση όπου προστίθεται πως:

«Δεν είπε τίποτα στους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολικές αίθουσες ασφυκτικά γεμάτες και με ανοιχτά παράθυρα μέσα στο κρύο.

Απέφυγε για άλλη μια φορά να δεσμευτεί να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της Επιτροπής λοιμοξιολόγων, ώστε να μάθουμε τι πραγματικά οδήγησε στην τραγωδία της Θεσσαλονίκης».

«Αντίθετα» επισημαίνεται «τα βρήκε όλα τέλεια με τα εμβόλια που μετά τις υποσχέσεις για 2 εκατομμύρια το πρώτο μήνα τώρα πανηγυρίζουν για 8 χιλιάδες εμβόλια την ημέρα. Όλα τέλεια με εμβολιαστικά κέντρα που στέλνουν κόσμο στην άλλη άκρη της κάθε περιοχής απ’ διαμένουν για εμβόλιο. Όλα τέλεια και με την ιχνηλάτηση, που απλά δεν υπάρχει γιατί δε γίνονται μαζικά τεστ ούτε και συνταγογραφούνται για να είναι προσβάσιμα στο πληθυσμό».

«Η συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη σήμερα» καταλήγει «ήταν προσπάθεια ταπείνωσης της κοινής λογικής. Φαίνεται ότι η ανέμελη στιγμή του στην Πάρνηθα έχει μακρά διάρκεια».

www.ert.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 50 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin