Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019
Ειδήσεις 01 Ιουλίου 2015

H Ryanair αρνείται συναλλαγές μέσω καρτών και web banking

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η αεροπορική εταιρία Ryanair, αρνείται να κάνει συναλλαγές με κάρτες ή web banking και δέχεται συναλλαγές μόνο με μετρητά και στο αεροδρόμιο. Η ανακοίνωση της εταιρείας επιβεβαιώνει τις καταγγελίες πολιτών

Όπως ανέφεραν οι καταγγελίες, η εταιρία χρεώνει επιπλέον 15 ευρώ υποχρεωτική "ασφάλεια" μόνο σε Έλληνες. Το TPP προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εταιρία, ώστε να ενημερωθεί για τις συγκεκριμένες καταγγελίες, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας στην Ελλάδα. Έτσι, αν κάποιος θελήσει να εξυπηρετηθεί μέσω τηλεφώνου, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών στη Βρετανία.Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε λίγο αργότερα η Ryanair, οι Έλληνες πολίτες θα μπορούνε να αγοράζουνε εισιτήρια στα Ελληνικά αεροδρόμια, χρησιμοποιώντας μετρητά.

«H Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης επιβεβαίωσε σήμερα, (30 Ιουνίου) πως οι ‘Έλληνες πολίτες θα μπορούνε να αγοράζουνε εισιτήρια στα Ελληνικά αεροδρόμια, χρησιμοποιώντας μετρητά. Οι πελάτες με Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς αντιμετωπίζουνε  υψηλά ποσοστά απόρριψης των πιστωτικών/ χρεωστικών καρτών τους για οποιαδήποτε αγορά μέσω του Ryanair.com, λόγο των πρόσφατων capital controls που έχουνε επιβληθεί από την κυβέρνηση. Η Ryanair δίνει πλέον την δυνατότητα στους ‘Έλληνες που επιθυμούν να ταξιδέψουν, να αγοράζουνε τα εισιτήριά τους με μετρητά στα εκδοτήρια της Ryanair στα αεροδρόμια.

Οι ξένοι πολίτες δεν επηρεάζονται  από τα capital controls τα οποία έχουνε επιβληθεί στους ‘Έλληνες πολίτες και μπορούνε να αγοράσουν τα εισιτήριά τους στο Ryanair.com χωρίς κανέναν περιορισμό. Η Ryanair θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση στην Ελλάδα και να ενημερώνει όλους τους επηρεασμένους πελάτες και κατοίκους Ελλάδας για τυχόν αλλαγές.
»

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 1282 φορές
Τελευταία τροποποίηση στις 01 Ιουλίου 2015
Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo