Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Ειδήσεις 17 Σεπτεμβρίου 2020

Πέτσας για Τουρκία: Οποιαδήποτε αναδίπλωση δεν πρέπει να είναι προσχηματική (live)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα (live)

«Ας φροντίσουμε όλοι, τηρώντας τα μέτρα που συνιστούν οι ειδικοί, να βάλουμε φρένο στα αυξημένα κρούσματα που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες.Αν δεν το κάνουμε, το κοινωνικό και οικονομικό κόστος θα είναι μεγαλύτερο.Για μας η δημόσια υγεία δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά» τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σχολεία

«Εκπαιδευτικοί,μαθητές και γονείς, έδειξαν υπευθυνότητα και τήρησαν τα μέτρα που υπέδειξε το Υπουργείο Παιδείας&Θρησκευμάτων, υιοθετώντας τις συστάσεις των ειδικών.Τους ευχαριστούμε.Η φετινή ιδιαίτερη σχολική χρονιά απαιτεί από όλους υπομονή κ επιμονή» επεσήμανε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε ότι η «η κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι υπήρξε μια ανορθογραφία. Το τι έγινε έχει διευκρινιστεί από τη ΓΓ Δημόσιας Υγείας. Και η ανορθογραφία διορθώθηκε.Οι μάσκες που εξαγγείλαμε ότι θα διανεμηθούν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές θα διανεμηθούν ξανά, χωρίς επιπλέον κόστος για τον Έλληνα φορολογούμενο».

Υγεία

Ανακοίνωσε την ενίσχυση των ΜΕΘ με 40 νέες κλίνες.

Μεσογειακός κυκλώνας

Ο κ. Πέτσας κάλεσε τους «πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί από σήμερα λόγω του αναμενόμενου κυκλώνα».

Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες, να ενημερώνονται για την κατεύθυνση του μεσογειακου κυκλώνα και τις περιοχές από τις οποίες πιθανό να περάσει. Έτσι ώστε να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να λαμβάνουν μέτρα προστασίας.#Ιανος #briefing_petsas

— Stelios Petsas (@SteliosPetsas) September 17, 2020

www.ert.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 31 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin