Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021
Ειδήσεις 14 Οκτωβρίου 2021

«Κούρσα» ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι πυρετώδεις διεργασίες στο ΚΙΝΑΛ για την ηγεσία του κόμματος. Μετά την αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά από την διεκδίκηση της ηγεσίας για λόγους υγείας και μια μέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την συλλογή 5 χιλιάδων υπογραφών που απαιτούνται, σύμφωνα με το καταστατικό του Κινήματος Αλλαγής, ο Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Παύλος Γερουλάνος έστειλαν επιστολές να είναι υποψήφιοι για την ηγεσία στην αρμόδια επιτροπή εκλογών και ζητούν χρονική παράταση.

«Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος» ανέφερε στην επιστολή του ο κ. Κεγκέρογλου.

«Τώρα είναι η ώρα που πρέπει όλοι μαζί να συνθέσουμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις εκείνες που μπορούν να δώσουν προοπτική στην Παράταξη και ελπίδα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, ότι οι προοδευτικές δυνάμεις είναι εδώ, δημιουργικές και έτοιμες να ηγηθούν και να παλέψουν για το μέλλον που έχει ανάγκη ο τόπος» σημείωσε στην επιστολή του ο κ. Γερουλάνος.

Είχαν προηγηθεί ζυμώσεις και ιχνηλατήσεις παρασκηνιακά για το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητας, εκτός των Ανδρέα Λοβέρδου, Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Καστανίδη.
Στελέχη που πρόσκεινται στην κα. Γεννηματά έχουν κατηγορηματικά αποκλείσει το ενδεχόμενο να πάρει θέση υπέρ κάποιου υποψήφιου.

«H Πρόεδρος εγγυάται την ενότητα της παράταξης. Κανείς δεν πρόκειται να παρουσιαστεί ως εκπρόσωπός της» είπαν χαρακτηριστικά.

Μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στη Φώφη Γεννηματά. «Φώφη είμαστε όλοι στο πλευρό σου» λένε πολιτικοί φίλοι και αντίπαλοι.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

www.ertnews.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 49 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin