Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Ειδήσεις 15 Σεπτεμβρίου 2020

Και 6η σύλληψη για τον εμπρησμό στη Μόρια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Και 6η σύλληψη για τον εμπρησμό στη Μόρια

Στη σύλληψη ενός ακόμα άνδρα, αφγανικής καταγωγής, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές για τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου και έκαψε ολοσχερώς το ΚΥΤ της Μόριας. Συνολικά έξι άτομα κατηγορούνται για εμπρησμό. ‘Οπως προκύπτει ομάδα έξι νεαρών Αφγανών, από 17 μέχρι 20 ετών, έβαλαν τη φωτιά στο ΚΥΤ της Μόριας. Όλοι τους συνελήφθησαν, οι δύο μάλιστα δήλωσαν ασυνόδευτοι ανήλικοι και μεταφέρθηκαν σε δομές στην ηπειρωτική Ελλάδα μετά τη φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς την δομή.

«Οι εμπρηστές της Μόριας κρατούνται, είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, επιβεβαιώνοντας την εκδοχή του εμπρησμού. Οι αρχές είχαν ήδη συλλάβει πέντε άτομα και αναζητούσαν το έκτο.

«Η αστυνομία δούλεψε μεθοδικά, έβαλε τέλος σε σενάρια και αβάσιμες υποθέσεις. Οι κάθε λογής ακραίοι διαψεύσθηκαν και πάλι. Το κράτος ανασυντάσσεται. Αποδεικνύει κάθε μέρα ότι είναι εδώ με αυστηρότητα, ευαισθησία, νομιμότητα και ανθρωπισμό» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Εν τω μεταξύ αυξάνεται ο αριθμός των μεταναστών που μπαίνουν στο νέο καταυλισμό του Καρά Τεπέ για να εξεταστούν για τον κορονοϊό και να ταυτοποιηθούν.

Πηγή:ΕΡΤ

www.ert.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 47 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin