Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021
Ειδήσεις 21 Ιουλίου 2021

Η μικρότερη έφηβη και μια ηλικιωμένη 100 ετών εμβολιάστηκαν στην Τύλισο του δήμου Μαλεβιζίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μία έφηβη, μόλις 15 ετών και μία ηλικιωμένη 100 ετών ήταν μεταξύ των ατόμων που εμβολιάστηκαν χθες Τρίτη, από τις Κινητές Μονάδες Εμβολιασμού οι οποίες βρέθηκαν στην Τύλισο του δήμου Μαλεβιζίου, μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Μαλεβιζίου με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης.
Η κ Χριστίνα Κριτσωτάκη 100 ετών εμβολιάστηκε στο σπίτι της, στο πλαίσιο των κατ’ οίκων εμβολιασμών, ενώ ένα κορίτσι 15 ετών στην Τύλισο ήταν η μικρότερη σε ηλικία που έχει μέχρι σήμερα εμβολιαστεί από τις Κινητές Μονάδες Εμβολιασμού στο νησί.

Συνολικά στην Τύλισο εμβολιάστηκαν 81 πολίτες εκ των οποίων οι 12 ήταν κατ΄οίκον εμβολιασμοί. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας των Κινητών Μονάδων Εμβολιασμού στην Τύλισο, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την Διοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη το ενδεχόμενο παρουσίας των Κινητών Μονάδων Εμβολιασμού στην τουριστική περιοχή της Αμμουδάρας, για τον εμβολιασμό εργαζομένων σε ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις.

Εμβολιασμοί προσφύγων στο Ηράκλειο

Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία εμβολιασμού των προσφύγων που διαβιούν στο Ηράκλειο, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και του δήμου.

Χθες εμβολιάστηκαν 84 άτομα και σήμερα έχουν προγραμματιστεί άλλοι 114 εμβολιασμοί.

www.ertnews.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 55 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin