Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019
elzh-CNendeitrusr
Ειδήσεις 05 Ιουνίου 2019

Απαραίτητες για την οδική ασφάλεια οι εργασίες ανακατασκευής της Λ. Συγγρού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα υπό εξέλιξη έργα ανακατασκευής μέρους της Λεωφόρου Συγγρού

(από το ύψος Καλλιρρόης έως το ύψος Φραντζή), αφορούν στην οδική ασφάλεια των εποχούμενων, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Περιφέρεια Αττικής, τονίζοντας ότι έλαβαν χώρα σοβαρές καθιζήσεις που επέβαλαν άμεση επέμβαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, σε συνεργασία με την Τροχαία, σε ό,τι αφορά στη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, για την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών, η Περιφέρεια Αττικής αναφέρει στην ανακοίνωση της:

«1. Οι φθορές και οι καθιζήσεις του οδοστρώματος, παρά τις συντηρήσεις, καθιστούσαν το πρόβλημα επιτακτικό, επιβάλλοντας όχι μια συνήθη συντήρηση μέρους της Λεωφόρου Συγγρού αλλά τη σε βάθος ανακατασκευή της οδού, προκειμένου να αρθεί η επικινδυνότητα των φθορών του οδοστρώματος.

2. Η παρέμβαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, απαιτήθηκε κατά τον παρόντα χρόνο, για την αποκατάσταση της οδικής ασφάλειας, καθώς οι καθιζήσεις και η αποσάθρωση του οδοστρώματος εξελίσσονταν με ταχύ ρυθμό, δημιουργώντας επικίνδυνα σημεία διέλευσης για τα διερχόμενα οχήματα.

3. Τα έργα εκτελούνται στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που είναι εφικτό - κατά τη διάρκεια της ημέρας και τμήμα της νύχτας (περίπου επί 18 ώρες) - ενώ λόγω τεχνικών ιδιαιτεροτήτων δεν είναι εφικτή η 24ωρη εργασία. Η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται σε συντονισμό με την Τροχαία (για την άμβλυνση των κυκλοφοριακών προβλημάτων μέσω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων) και με άλλους εμπλεκόμενους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, προκειμένου οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

Για τον ίδιο σκοπό τα συνεργεία της Περιφέρειας εργάζονται σε διπλές βάρδιες».

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 217 φορές
Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo