Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Ειδήσεις 30 Ιουνίου 2020

Απαγωγή Μαρκέλλας: Από άφραγκη, ξαφνικά «πλούσια» η 33χρονη – Τι αναζητούν οι Αρχές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μαρκέλλα αρπαγή

Φύλλο και φτερό προσπαθούν να κάνουν οι Αρχές τον υπολογιστή και τα κινητά της 33χρονης που έχει συλληφθεί για την απαγωγή της Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, επιχειρώντας να ανακτήσουν αρχεία που έσβησε λίγο πριν την αρπαγή της ή και κατά το παρελθόν. Ωστόσο αυτός δεν είναι ο μοναδικός τομέας στον οποίο έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους.

Τα τελευταία 24ωρα γίνεται εκτενής έρευνα και στους λογαριασμούς της, καθώς οι ερευνητές εκτιμούν ότι τα χρήματα και η διαδρομή τους θα τους δώσουν αρκετές απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα. Κι αυτό διότι σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ του Star, μέχρι και πριν λίγους μήνες, η 33χρονη βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση και χρωστούσε σε λογαριασμούς.

Ως δια μαγείας, το τελευταίο διάστημα «πλούτισε», τακτοποίησε τις υποχρεώσεις της, έκανε αγορές και έβαλε και χρήματα στην άκρη με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί της να είναι «φουσκωμένοι».

Η ίδια φέρεται να αποδίδει αυτή την απότομη αλλαγή στα οικονομικά της στο γεγονός ότι ο πρώην σύζυγός της την ανάγκαζε να εκδίδεται. Αυτή η εξήγηση, ωστόσο, δεν φαίνεται να πείθει τις Αρχές. Αφενός ο ίδιος το διαψεύδει, αφετέρου κι αυτό να συνέβαινε, σε τέτοιες περιπτώσεις τα χρήματα συνήθως δεν καταλήγουν στα χέρια της κοπέλας που εκδίδεται αλλά στην τσέπη αυτού που την εξαναγκάζει…

Αδελφός 10χρονης σε Νουλέζα: Σταματήστε να προκαλείτε

Καθόλου δεν άρεσε στον αδελφό του 10χρονου κοριτσιού η απόφαση του Βασίλη Νουλέζα να αγοράσει στο παιδί μια σχολική τσάντα.

Ο δικηγόρος της 33χρονης μάλιστα δημοσιοποίησε αυτή του την κίνηση με ανάρτησή του στο facebook την οποία αργότερα κατέβασε, αφού προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Τότε είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία, δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!».

Το μήνυμα του αδελφού της Μαρκέλλας προς τον γνωστό δικηγόρο ήταν πάντως σε ευγενικό ύφος: «Σταματήστε να προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο. Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια όποτε ελάτε στη θέση μας ένα λεπτό και δείξτε σεβασμό».

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 31 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin