Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Auto 09 Ιουνίου 2020

To πρώτο ηλεκτρικό Peugeot e-208 στην Κοζάνη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

To πρώτο ηλεκτρικό e-208 της  PEUGEOT φουλάρει με ρεύμα στην Κοζάνη. Συγκεκριμένα, η Peugeot Τζημόπουλος εγκαινιάζει την ηλεκτροκίνηση στην πόλη της Κοζάνης, παραδίδοντας τα πρώτα e-208 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η παράδοση των οχημάτων προκάλεσε ενθουσιασμό, τόσο στους κατοίκους της πόλης, όσο και στο σύνολο της Περιφέρειας, καθώς σηματοδότησε την έναρξη μίας νέας εποχής στο χώρο του αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, η ηλεκτροκίνηση στη Δυτική Μακεδονία εγκαινιάζεται με το ολοκαίνουριο PEUGEOT e-208, το οποίο έχει κερδίσει πληθώρα βραβείων διεθνώς, μεταξύ των οποίων και τον πολυπόθητο τίτλο του ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς!

Η Τζημόπουλος ΑΕΒΕ κατέχει κορυφαία θέση στο χώρο της αυτοκίνησης στη Βόρεια Ελλάδα με πάνω από 60 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ιδρύθηκε το 1956 από τον Μανώλη Τζημόπουλο και καταγράφει έως σήμερα μία πορεία που υπογράφεται από αξιοπιστία, συνέπεια προς τον καταναλωτή και σύγχρονη αντίληψη. Από το 2008 ο επίσημος διανομέας της γαλλικής μάρκας στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 8.500 τ.μ στο 4ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Κοζάνης.

 

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 229 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin