Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
Auto 30 Ιανουαρίου 2021

PEUGEOT e-2008: Σημαντική διάκριση για το ηλεκτρικό SUV

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην διαδικτυακή, λόγω της πανδημίας, απονομή των βραβείων «Argus 2021», τα ηλεκτρικά οχήματα έκλεψαν την παράσταση, με την  PEUGEOT και το νέο ηλεκτιρκό της μοντέλο , το e-2008 να κατακτά το πρώτο βραβείο στην κατηγορία ηλεκτρικού SUV.

Αξιο αναφοράς, ότι η PEUGEOT έχει διακριθεί πολλές φορές στο παρελθόν στον εν λόγω θεσμό. Μάλιστα, το PEUGEOT 208 κέρδισε το βραβείο «Αυτοκίνητο Argus 2020», ενώ η μάρκα συνολικά κέρδισε πληθώρα βραβείων σε ποικίλες κατηγορίες.

Η διάκριση της PEUGEOT e-2008 και το βραβείο του ηλεκτρικού SUV για το 2021 είναι μία ακόμη προσθήκη στη φαρέτρα διακρίσεων της μάρκας.

Το ηλεκτρικό SUV της PEUGEOT έχει όλα τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τα ηλεκτρικά, είναι αθόρυβο, μηδενικών ρύπων, με εξαιρετική οικονομία χάρη στη χρήση ηλεκτροκίνησης, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα συνδεσιμότητας και υποβοήθησης .

Όπως δήλωσε η Linda JACKSON-Γενική Διευθύντρια της PEUGEOT,  «το βραβείο αυτό αποτελεί την ανταμοιβή για τις εξαιρετικές επιδόσεις του μοντέλου και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη που το παραλαμβάνω. Αποτελεί μία ξεκάθαρη απόδειξη της σαγήνης που προκαλεί το e-2008 και είναι πλήρως εναρμονισμένο με την ενεργειακή μετάβαση της μάρκας, η οποία θα αγγίξει το 100% της γκάμας της μέσα τα επόμενα χρόνια».

Το PEUGEOT e-2008 κατέκτησε την πρώτη θέση στο βάθρο, ξεπερνώντας το Audi e-tron Sportback, το the Mazda MX-30 και το Volvo XC40 P8.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 325 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin