Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021
Auto 16 Φεβρουαρίου 2021

Ο ...κλώνος του θρυλικού Isetta, το Microlino βγαίνει στους δρόμους τον Σεπτέμβριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το μοντέλο που εμπνέεται από το Isetta, το Μicrolino, οπως ανακοινώει η φίρμα από την Ελβετία έρχεται τον Σεπτέμβριο. Θα είναι ηλεκτρικό και μετά από μια πλήρη φόρτιση θα μπορεί να διανύει 300 χιλιόμετρα. Θα υπάρχει και έκδοση με αυτονομία λιγότερο από 150 χιλιόμετρα. Η φόρτιση του δεν θα ξεπερνά τις 4 ώρες.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που μπαίνει στην "καρδιά" των οχημάτων με αστικό χαρακτήρα.  Το εσωτερικό του θα μπορεί να φιλοξενεί έως 2 επιβάτες. Η τιμή του ορίζεται στα 12.000 ευρώ.

Το Microlino 2.0 καταφέρνει να παντρεύει την κλασική – ρετρό γραμμή με την σύγχρονη αισθητική, διαθέτοντας νέα φωτιστικά σώματα, κρυφή χειρολαβή πόρτας,, επανασχεδιασμένο πίσω μέρος. Συνολικά, μπορεί να μεταφέρει έως 2 επιβάτες. Διαθέτει χώρο αποσκευών 300 λίτρων .

Το τετράτροχο όχημα έχει μήκος 2,4 μέτρα, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα ευέλικτο μέσα στην πόλη. Επίσης ζυγίζει έως 513 κιλά. Η κίνηση του βασίζεται σε  έναν ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων με την ροπή να είναι στα 110 Nm Έχει τελική ταχύτητα 90 χλμ/ώρα, ενώ μπορεί να κάνει τα 0-50 χλμ/ώρα σε 5 δευτερόλεπτα.

Οι μελλοντικοί αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο μπαταρίες 8 ή 14,4 kWh που του χαρίζουν αυτονομία 125 ή 200 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 425 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin