Σάββατο, 17 Απριλίου 2021
Auto 18 Νοεμβρίου 2020

MINI Vision Urbanaut: Το αυτοκίνητο που γίνεται living room, γραφείο και χώρος ανάπαυσης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η MINI παρουσιάζει ένα έξυπνο βαν, το MINI Vision Urbanaut , με πολλαπλές δυνατότητες εκμετάλλευσης του χώρου και πρωτοποριακό εσωτερικό με πρωταγωνιστή την τεχνολογική υπεροχή. Είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να τα συνδυάσει όλα. Και την οδήγηση και την ανάπαυση χάρη στο πρωτοποριακό του σαλόνι με κανονικό καναπέ!

Το MINI Vision Urbanaut είναι ένα μάθημα μελλοντικής διατριβής, σε τρία σεντάρια, Chill”, “Wanderlust” και “Vibe” , ως προς τα σενάρια χρήσης του. Ουσιαστικά, μέσα στο τολμηρό σχεδιαστικά μοντέλα, μπορεί ο οδηγός να χαλαρώσει, να εργαστεί, και να κάνει πράγματα όπως στο γραφείο του ή το σπίτι του.

Είναι ένα MINI με υπερυψωμένο αμάξωμα και μήκος στα 4,4 μέτρα!

Ουσιαστικά, ο οδηγός του μπορεί να το μεταμορφώσει σε χώρο living room με μερικά απλά βήματα. Οι επιβάτες εισέρχονται στη φουτουριστική καμπίνα μέσω μιας μεγάλης συρόμενης πόρτας στο πλάι του αυτοκινήτου. Μπορούν να καθίσουν άνετα στον ειδικά σχεδιασμένο καναπέ, ενώ, όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, το ταμπλό χαμηλώνει και η περιοχή του οδηγού μετατρέπεται σε μία άνετη καθιστική γωνιά.

Επίσης, το τραπεζάκι σηματοδοτεί το νέο κεντρικό σημείο του αυτοκινήτου – τον χώρο συνάντησης και επικοινωνίας των επιβατών.  Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πλήρη ψηφιακή συνδεσιμότητα, όπως η εφαρμογή MINI Token μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να διαμορφώσει το περιβάλλον που επιθυμεί – κρυφός φωτισμός, μουσική και άλλα – και να το ανακαλεί άμεσα αργότερα.

Στο πρόγραμμα Wanderlust τοMINI Vision Urbanaut στην πραγματικότητα κινείται. Σε αυτή τη στιγμή, το εσωτερικό γίνεται ιδανικό για την οδήγηση του αυτοκινήτου ή για αυτόνομη λειτουργία, και επιτρέπει στους πελάτες να ανακαλύψουν εκ νέου τη ρομαντική διάσταση του ταξιδιού. Την στιγμή που κινείται οι επιβάτες βλέπουν εικόνες από την διαδρομήπρόσθετες πληροφορίες για το ταξίδι, σημεία ενδιαφέροντος και ώρα άφιξης, όλα προβάλλονται μέσω μιας μινιμαλιστικής οθόνης με ειδικά εφέ αργής κίνησης (parallax) στο ταμπλό.

Επίσης, το MINI Vision Urbanaut μπορεί να ανοίγει μέσω έξυπνων συσκευών – επομένως επειδή πρόκειται για ένα όχημα που προορίζεται για το μέλλον, μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό οποιοσδήποτε από ένα συγκεκριμένο οικογενειακό ή φιλικό κύκλο. Playlists, audio books ή podcasts κατάλληλα για τη διαδρομή και τη στιγμή είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σε στιγμές ‘Wanderlust’.

 

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 384 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin