Κυριακή, 05 Απριλίου 2020
Auto 26 Νοεμβρίου 2019

Με το VW Polo το παρκάρισμα είναι πιο εύκολο από ποτέ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πλέον βρίσκεται στην έκτη του γενιά, η οποία δημιουργήθηκε με το μότο

«We make the future real» – την ιδέα που κατευθύνει τη στρατηγική της Volkswagen. Η ιδέα αυτή ορίζει πρωτοποριακές παραμέτρους για κάθε αυτοκίνητο της γερμανικής μάρκας και το νέο Polo είναι το πρώτο μοντέλο της που δημιουργήθηκε με βάση αυτή τη στρατηγική.

Εύλογα, στο πλαίσιο των προηγμένων τεχνολογιών IQ Drive, περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων που φροντίζουν για την ασφάλεια αλλά και την άνεσή και διευκόλυνσή σας. Στην τελευταία κατηγορία περιλαμβάνεται το ηλεκτρονικό σύστημα «Park Assist».

Αυτό το σύστημα υποβοήθησης κατευθύνει αυτόματα το Polo μέσα σε παράλληλες ή κάθετες θέσεις στάθμευσης και μπορεί επίσης να βγει με όπισθεν από παράλληλες θέσεις στάθμευσης.

Ενεργοποιείται με την πίεση ενός κουμπιού στην κεντρική κονσόλα. Με τα φλας ο οδηγός επιλέγει την πλευρά που θα παρκάρει το αυτοκίνητο. Αν το Park Assist εντοπίσει μέσω των αισθητήρων υπερήχων μία αρκετά μεγάλη θέση στάθμευσης (40 εκατοστά χώρου ελιγμών μπροστά και πίσω αρκούν), η υποβοηθούμενη στάθμευση αρχίζει.

Ο οδηγός βάζει όπισθεν και το μόνο που χρειάζεται είναι να πατάει το γκάζι και το φρένο (μία αυτόματη λειτουργία πέδησης βοηθάει σε περίπτωση ανεπαρκούς χώρου). Το αυτοκίνητο αναλαμβάνει μόνο του το τιμόνι και σας χαρίζει παρκάρισμα… πιο εύκολο από ποτέ!

Το γερμανικό μοντέλο πέτυχε την ανώτατη διάκριση στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP και αξιολογήθηκε με 5 αστέρια για την ασφάλεια που προσφέρει.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 1172 φορές

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info(@)athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin